KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

KERMA Design... A FALPANEL szakértő!

SM-6 gipsz falpanel

SM-6 gipsz falpanel
SM-6 gipsz falpanel
SM-6 gipsz falpanel
SM-6 gipsz falpanel
1 év garancia
Új
Értékelés:

Cikkszám: sm-panel-6

Méret: 50X50cm

Vastagság: 1-3cm

Típus: 14488

Anyag: gipsz

Szín: natur, fehér (festhető)

Szállítási határidő: 2-3 hét

Származási hely: Litvánia

Gyártó: SM Global panels

Rögzítése: Rigips Rifix ragasztógipsz,

dűbel erősítés szükség szerint

Minimum rendelés: 4 panel

A Litvániában készülő gipsz paneleket gyártó cég, új mintákkal jelent meg a nemzetközi piacon. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk. A mintákat ízlés szerint rakhatjuk vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. A falburkoló paneleket vizes helyiségekbe is ajánljuk, megfelelő felületkezelés után.

Felrakásról:

A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekkel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.

Az SM GLOBAL panelek szállítását a nagyobb súly miatt cégünk végzi.

Az SM Global gipsz falburkoló panelek kiválóan alkalmasak tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 

Ár: 6 990 Ft Egységár: 6 990 Ft /db
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!