Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

9 használható falpanel típus hálószobába!

Kerma Design
2020. 03. 06. 21:54:11

A hálószobában elsősorban az ágy mögé kerülnek falpanelek, melyet ágyvég dekorációnak is szokás nevezni.

Hálószoba faldekorációk közül a falpanel egy látványos megoldás! Több típus is megfelelő lehet, ezeket szeretnénk most bemutatni! A választást befolyásolhatja és meghatározhatja az adott falpanel ára, hogy felrakható-e esetleg házilag is, valamint a falpanel anyaga, mérete, stílusa, színe is. Meghatározó lehet még akusztikai tulajdonsága, hőszigetelő képessége. A falpanel kiválasztásánál vegyük figyelembe a szoba egyéb berendezési tárgyait, az ágyat, függönyt, a burkolatot. A hálószobában elsősorban az ágy mögé kerülnek falpanelek, melyet ágyvég dekorációnak is szokás nevezni.

Lássuk hát, hogy milyen paneleket is ajánlunk!

KERMA textilbőr falpanelek

Az egyik legkedveltebb falpanel típus, mely elsősorban anyagának köszönhető. A panelek textilbőrből, műbőrből, valódi bőrből, környezetbarát nemezből, filcből, vagy textilből készülhetnek. A könnyen tisztítható, strapabíró textil választékunk ebben az évben lesz hamarosan elérhető, rendelhető. A felsorolt anyagok jól tisztíthatóak. A műbőr pedig erős, időtálló anyag. A falpanelek nem csak szépek, de a benne elhelyezett szivacsnak köszönhetően puhák is, mely így növeli a komfortérzetet. Több, mint száz színben, 5 standard méretben, illetve egyedi méretekben is rendelhető. Ágyvégként tökéletes megoldás! Nem csak otthoni környezetben, de hotelekben, szállodákban is elterjedt! A dekorpanelek előnye, hogy házilag is felrakhatóak. Design szempontból a KERMA falpanelek jól illeszkednek modern, vagy akár klasszikus enteriőrbe is. 


 

STIKWALL falpanelek

Ez a típus egy új falburkolat megoldás, mely elsőként a mi webáruházunkban jelent meg itthon, de külföldön is még csak most kezd elterjedni. A panelek anyaga polisztirol, melyen egy nyomtatott, kemény műgyanta bevonat van. A polisztirol jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Nem mellékesen ez a típus kültérre is jó! Mintázatát tekintve kő,-  tégla,- és famintás verziók léteznek, melyek jól utánozzák az eredeti anyag megjelenését. Elsősorban rusztikusabb, klasszikusabb enteriőrökbe megfelelő, de vannak modernebb, színesebb, élénkebb minták is, melyek frissebb, vidámabb megjelenést kölcsönözhetnek hálószobánknak! A StikWall falburkolatok házilag is könnyen felrakhatóak, ragasztással rögzíthetőek. 

SLATE-LITE kőburkolatok

Egy 100%-ban természetes anyag, mely kiváló minőségű, német precizitással készülő falburkolat megoldás. A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, nincs két egyforma! A Slate Lite dekorpanelek további nagy előnye, rugalmasságuk és könnyű súlyuk, ezáltal emberi erővel egyszerűen mozgathatók, szállíthatók, valamint könnyen és gyorsan vághatók, felületük nem törik el, nem pattan le. További előnye még, hogy nem gyúlékony! Szükség esetén íves felületekre is rakható, valamint létezik átvilágítható típusa is, mely egy hálószobát igazán egyedivé tehet! A Slate-Lite kőfurnérok megfelelő felületkezeléssel akár padlóra is rakhatóak, így jól kombinálhatóak a falburkolattal is. 

O!BUBBLE szivacs panelek

Ez a kiváló Lengyel termék, elsősorban változatos forma világával, a sok-sok rendelhető színeivel és puha felületének köszönhetően került a listánkba! Modern, letisztult otthonokba ajánljuk. A panelek rugalmas poliuretán habból készültek, és színes műbársony bevonattal (flokkolás) borított poliamid szálból. Házilag, ragasztással rögzíthető. Jó akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, elnyelik a hangot. Az O!Bubble szivacs panelek könnyen tisztíthatók -felületük antisztatikus ("taszítja" a port), tökéletesen tisztítható ruha hengerrel.

FLEXWALL pvc panelek

Ezt a falpanel típust azért “mertük” ajánlani, mert a felsoroltak közül a legolcsóbb megoldás. Gyorsan, tisztán, könnyen felrakható szakember nélkül is! Kő- és famintás kivitelben ajánljuk. Persze más tulajdonságokkal rendelkezik mint a valódi kő, vagy fa, de igen jól utánozza azokat. Előnye, hogy könnyen vágható, utólagos karbantartást nem igényel. Nem kimondottan hálószobai falburkolat, de ettől függetlenül már számos referencia képet kaptuk, ilyen jellegű felhasználásáról is. A FlexWall pvc falpanelek hajlíthatóak is. 

MYWALL falpanelek

Ezek a dekorpanelek polisztirolból készülnek. Felületük bármilyen színre festhető, így jól harmonizálhat a fal színével. Összefüggő mintázatot alkotnak. Mivel az anyaga polisztirol, ami sérülékenyebbnek mondható, így nem ajánljuk olyan helyre rakni, ahol esetleg benyomódhat, vagy valaki neki dőlhet. Mivel egy hálószoba nem kimondottan “forgalmas” helynek számít, így megfelelő dekoráció lehet. Ragasztásához és festéséhez oldószeres anyagokat ne alkalmazzunk! Ez a falpanel típus árban kedvező, könnyen vágható, illetve házilag is felrakható. Ha nem akarjuk a felrakást magunk végezni, akkor bízzuk egy festőre! Nekik már elég jó tapasztalatuk van benne! 

WALLART 3D-s falpanelek

Környezetbarát, bio megoldás! Cukornád őrleményből készülő, 3D-s falpanelek, melyek jól festhető, modern mintákkal kaphatóak webáruházunkban. Már több mint 8 éve mi vagyunk a hivatalos magyarországi képviselet! 

CORKBEE parafa panelek

A panelek környezetbarát, újrahasznosított anyagból készülnek, mely jótékony hatással van környezetünkre, szervezetünkre. A parafa egy természetes anyag, így aki kedveli az ilyen dolgokat, azoknál ezek a burkolatok biztosan sikert aratnak! Három különböző formában és több színben kapható. Különleges mintákat alakíthatunk ki belőlük, melyek mindenki tetszését elnyerik majd! Bátran ajánljuk mindenkinek akik kedvelik a különleges formákat és szeretik az újdonságokat. A paneleket ragasztással kell rögzíteni, igény esetén vághatóak is. 

LOFT DESIGN gipsz panelek

A gipsz anyagból készült falpanelek előnye, hogy a mintázat összefüggő a toldások nem látszanak. Drágább mint a fent felsorolt falpanel típusok, de ezért egy kíváló minőségű, időtálló falburkolat kapunk. Nagyon sok különböző stílusú minta kapható, így biztos megtaláljuk a számunkra megfelelőt! A falpanelek tetszés szerinti színre festhetők, a felrakás házilag is megoldható, de lehet hogy jobb, ha szakemberre, szobafestőre bízzuk azt. 

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni és hamarosan Te is boldog falpanel tulajdonos leszel! Továbbra is várjuk az elkészült falpanelekről, faldekorációkról a referencia képeket, melyekért cserébe kupont küldünk! A kupon a következő vásárlás alkalmával váltható be webáruházunkban. Ha bármilyen további kérdésed van, segítségre van szükséged, keress minket elérhetőséginken! Tudjátok: Ha fal, akkor falpanel, ha falpanel, akkor KERMA!

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel hálószoba stílus