KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft

Ügyfélszolgálat:   06 (52) 792 - 949

                              06 (70) 638 - 6088

Cégvezetés:         06 (70) 636 - 9779

Marketing:            06 (30) 610 - 4933

E-mail:                  info@kerma.hu

BEMUTATÓTEREM:

4030 Debrecen, Galamb utca 6.

H-P  8-16:30  Sz-V  Zárva

SZÁLLÍTÓPARTNERÜNK:

https://gls-group.eu/HU/hu/home

www.royalfutar.hu

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

30 000 Ft-ig 1 990 Ft

30 000 Ft FELETT INGYENES

Akciós termékek

Brick Natural tégla PVC …

Brick Natural tégla PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 690 FtEgységár: 1 690 Ft /db

Brick Modern Beige - Modern …

Brick Modern Beige - Modern Bézs tégla PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 690 FtEgységár: 1 690 Ft /db
Új

KERMA-23 nyomtatott műbőr …

KERMA-23 nyomtatott műbőr falikép Akciós ár:
28 125 Ft helyett
25 310 FtEgységár: 25 310 Ft /db
Új

Kis Kedvencek KERMA-39 …

Kis Kedvencek KERMA-39 nyomtatott műbőr falikép Akciós ár:
33 750 Ft helyett
30 375 FtEgységár: 30 375 Ft /db

Pink nyomtatott műbőr …

Pink nyomtatott műbőr falvédő Akciós ár:
67 500 Ft helyett
54 000 FtEgységár: 54 000 Ft /db

Diament arany polisztirol …

Diament arany polisztirol panel Akciós ár:
2 190 Ft helyett
1 900 FtEgységár: 1 900 Ft /m2

HONGKONG este Falikép LED …

HONGKONG este Falikép LED világítással Akciós ár:
13 900 Ft helyett
7 900 FtEgységár: 7 900 Ft /db
Új

52993 csempe Regul PVC …

52993 csempe Regul PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 690 FtEgységár: 1 690 Ft /db

Műbőr falvédő-85 V-5 …

Műbőr falvédő-85 V-5 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
42 535 Ft helyett
38 280 FtEgységár: 38 280 Ft /db

Honey polisztirol falpanel

Honey polisztirol falpanel Akciós ár:
1 890 Ft helyett
1 600 FtEgységár: 1 600 Ft /m2

Adventi hangolódás 9 lépésben – az év legjobb része!

2019.11.30.

Adventi hangolódás 9 lépésben – az év legjobb része!

Miért az advent a kedvenc időszakom? Mert a karácsonyi forgatag miatt olyan gyorsan eltelik az ünnep. Mire megterítünk, megvacsorázunk, ajándékozunk, szinte már vége is. Ezzel szemben az adventi hetek alatt sokáig fenntartható az emelkedett hangulat. Ebben segítünk most Neked, kedves olvasó néhány ötlettel.

Amikor azt halljuk, hogy nem a cél a fontos, hanem az oda vezető út, akkor egyet kell értsünk. Amiért nem dolgozunk meg, amire nem kell várnunk, az milyen értékkel bír? Nos, az ünnep maga is egy jutalom lehet, melyre várunk pár hetet. Lélekben készülünk és az otthonunkat is ehhez a kedélyállapothoz hangoljuk. A lakásunk dekorációja pedig a hangulatunkat befolyásolja. Ez az oda-vissza ható erő az, amit érdemes kihasználnunk. Teremtsünk kellemes közeget magunk körül és jobban fog menni az érzelmi töltekezés is akár családdal fogjuk tölteni a karácsonyt, akár egészen szűk körben. Magunk miatt tegyük meg. Miért az advent a kedvenc időszakom? Mert a karácsonyi forgatag miatt olyan gyorsan eltelik az ünnep. Mire megterítünk, megvacsorázunk, ajándékozunk, szinte már vége is. Ezzel szemben az adventi hetek alatt sokáig fenntartható az emelkedett hangulat. Ebben segítünk most Neked, kedves olvasó néhány ötlettel.

 1.       Fények

„A kevesebb néha több” gondolatot talán már hallottad Tőlem. Na ez itt a kivétel! A karácsonyi fényeknél úgy érzem, jöhet minden mennyiségben J Persze ízlésesen. A fények egyedülálló hangulatot teremtenek, így elhelyezésük bátran történhet lépcsőkorláton, ablakdísz formájában, fényfüggönyként, amit csak szeretnél. A családi házak esetén a kültéri fényekkel is játszhatunk – természetesen ide csak kimondottan kültéri izzósort tehetünk. Vásárlásnál a fények színhőmérsékletét érdemes megnézni a csomagoláson, mert a kékes hideg fény (5000K és a felett) néha csak otthon derül ki a laikus vásárló számára és elmarad a melegség érzete. 2700-3000K jelzés utal a meleg fényre és 3500-4100K között természetes fényhatást várhatunk a kiválasztott karácsonyi izzótól.

2.       Karácsonyi színek

Lakásunk az év nagy részében ugyanúgy néz ki. Itt az ideje felöltöztetni azt. A meglévő enteriőr színeihez is igazodhatunk, de akár évente változtathatjuk is a színvilágot a kiegészítők tekintetében. A fehér-ezüst, a piros-arany, pezsgő-púder zöld és az aktuális trendek alapján egészen elrugaszkodott színek, mint például a lila és pink is szóba jöhet. Az összhangra törekedjünk! 2019 karácsonya sok havas dekorációt, flittert, glittert, havas műfenyőt, szőrmés és pihés díszeket tartogat számunkra.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

3.       Dekorációk

Kevés dekoráció is elég ahhoz, hogy változást érjünk el. Egy asztalterítő, díszpárna már öltözteti a nappalit. Enteriőr szerelmeseinek akár szezonális dekorfüggönyt is javaslok ezekre a hetekre. A minták bátran bekerülhetnek a textilekre, mint például rénszarvas, hópehely. A girlandok a természet zöld szépségével dobják fel otthonunkat. Bájosabbnál, bájosabb kiegészítőkkel találkozhatunk a kirakatokban és a boltok polcain. Elhelyezésüknél preferálom a csoportosítást. Azaz, nem minden polcra teszek 1-1 díszt, hanem egy hosszúkás tálcára halmozom őket gyertyafénnyel és zöld ágakkal kombinálva.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

4.       Gyertyák

Érzed a különbséget ha ég a gyertya fénye? Az energiák áramlanak, megnyugvást érzünk és megtelik a szoba élettel. Amikor a vacsoraasztalra gyertya kerül, vagy a habos fürdőzésnél meggyújtunk egyet, emelkedik a hangulat. Advent idején különösen fontos ennek az élménynek a megteremtése. ( A biztonságra azért figyeljünk oda, soha ne hagyjuk felügyelet nélkül a nyílt lángot! )

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

5.       Adventi naptár

Mi az első gondolatod az adventi naptár kapcsán? Nekem a csoki, a sok kis édes falat..... de lehet ezt kreatívan, egészségesen, gyerekbarát módon is alkalmazni és amire nem gondolunk, hogy nem csak otthon. Miért ne lehetne az irodában, vagy a műhelyben is kitenni egyet. Minden zseb rejthet egy kedves gondolatot, egy motivációs szöveget. Gyerekeknek apró ajándékokat (hajgumi, nyomda formák, egy bábszínház belépőjegy, aszalt gyümölcs, egy kirakó darabjai több napra szétosztva.... sorolhatnám) Az adventi naptár szemléletesen mutatja az idő múlását és örömet okozhat szeretteinknek minden egyes nap ebben a csodás időszakban.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

6.       Adventi koszorú

Az advent a keresztény kultúrkörben a karácsony napját megelőző negyedik vasárnaptól (görögkatolikusoknál hatodik vasárnaptól) karácsonyig számított időszak. Ezért találkozhatunk 4 és 6 gyertyás adventi koszorúval is. Minden gyertya szimbolizál egy fogalmat: 1. hit, 2. remény, 3. öröm, 4. szeretet. Az adventi koszorú színe, stílusa manapság sokféle lehet. Nem csak kör alakkal találkozhatunk, hanem kreatív megoldásokkal is. Stílusa, színvilága igazodjon a lakás dekorációjához. A lenti képeken egy ezüst karácsonyi pompát láthatunk mind adventi koszorú, mind terítés tekintetében.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

7.       Ajtódísz

A családi házaknál már a kertkapuban állva kialakul bennünk egy kép az otthon hangulatát illetően – ezért díszítettük fényekkel az udvart és a házat az első pontban. Lakásoknál viszont a bejárati ajtó előtt állva ér minket az első benyomás. Mivel lehet a legjobb hatást elérni? Hát persze, hogy az ajtódísszel. Igazodjunk a beltéri dekorációnk stílusához és válasszunk olyan ajtódíszt, ami az ajtó színébe nem olvad bele, hanem kontrasztosan kiemelkedik abból.

Forrás: https://www.facebook.com/ginappi/

 8.       Kandalló

„Nálunk nem lehet, nincs kémény kialakítva...” sokszor találkozom ezzel a válasszal a kandalló téma kapcsán, pedig van rá megoldás. Érdekel? Nekem is felcsillant  a szemem amikor piacra került a bioetanol kandalló, mely valódi lánggal ég, mégsem kell neki kémény. Ezen túlmenően vannak hangulatfokozó egyszerűbb megoldások is. Akár egy kandalló keret, mely dekorációs szerepet kap a nappaliban, vagy átmeneti megoldásként, sajátkezűleg készíthető, kartondobozokból épített kandalló. Ha téglamintás tapétával borítjuk, meglepően klassz eredményt érhetünk el.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

9.       Habos kakaó, mézeskalács és karácsonyi zene

Elérkeztünk a legfontosabb részhez. Amikor kész van minden külső tényező, megírtuk a karácsonyi listát és átláthatóan haladnak a dolgok szépen sorban, ideje megállni. Kiélvezni a pillanatot. Időt adni magunknak, hogy bekapcsoljuk a kedvenc zenénket, érezzük az illatokat, megigyuk az esti italunkat és élvezzük az adventi időszakot.

Forrás: www.instagram.com/melishdesign

Köszönet a cikkért Barota Melinda lakberendezőnek!

vissza