KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft

Ügyfélszolgálat:   06 (52) 792 - 949

                              06 (70) 638 - 6088


Cégvezetés:         06 (70) 636 - 9779

Marketing:            06 (70) 425 - 6688

E-mail:                  info@kerma.hu

BEMUTATÓTEREM:

4030 Debrecen, Fokos utca 14/a

H-P  8-16:00

Sz-V  Zárva

SZÁLLÍTÓPARTNERÜNK:

https://gls-group.eu/HU/hu/home

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

20 000 Ft-ig 1 990 Ft

20 000 Ft FELETT INGYENES

Akciós termékek

Polistar Kamien szürke …

Polistar Kamien szürke polisztirol panel Akciós ár:
2 190 Ft helyett
1 990 FtEgységár: 1 990 Ft /m2

Grey Seam csempe PVC falpanel

Grey Seam csempe PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 850 FtEgységár: 1 850 Ft /db

59916 színes kövek Regul …

59916 színes kövek Regul PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 850 FtEgységár: 1 850 Ft /db
Új

CARRARA GREY BLUE / szürke …

CARRARA GREY BLUE / szürke kék carrarai márványminta 45cm x 15m Akciós ár:
10 500 Ft helyett
9 450 FtEgységár: 9 450 Ft /db

Kék rózsa nyomtatott …

Kék rózsa nyomtatott műbőr falvédő Akciós ár:
67 500 Ft helyett
54 000 FtEgységár: 54 000 Ft /db

Műbőr falvédő-6 …

Műbőr falvédő-6 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
36 160 Ft helyett
32 545 FtEgységár: 32 545 Ft /db

Hol volt, hol nem volt …

Hol volt, hol nem volt nyomtatott műbőr falvédő Akciós ár:
67 500 Ft helyett
54 000 FtEgységár: 54 000 Ft /db

Julotte-3D falpanel

Julotte-3D falpanel Akciós ár:
5 990 Ft helyett
4 990 FtEgységár: 4 990 Ft /m2

Előszobafal-18

Előszobafal-18 Akciós ár:
32 870 Ft helyett
29 600 FtEgységár: 29 600 Ft /db

NORMA-2 mennyezeti burkolólap

NORMA-2 mennyezeti burkolólap Akciós ár:
1 690 Ft helyett
1 490 FtEgységár: 1 490 Ft /m2
Új

Bemutatjuk: SLATE-LITE ultravékony kőburkolatok

2018.03.04.

Bemutatjuk: SLATE-LITE ultravékony kőburkolatok

Hajlítottál már meg követ? Neked van már kőlámpád? És világító kőfalad vagy kőpadlód, esetleg világító kőmennyezeted? Ultravékony kőszeletek, mely 100%-ban természetes kő!

Alaptermékünk a Slate-Lite, mely valódi terméskőből készült ultravékony, ultrakönnyű burkolat, de kialakítása alapján nevezhetnénk akár burkoló-lemeznek, furnérnak is.

A Slate (pala) nevet azért kapta, mivel legelőször kizárólag palakőből készültek ezek azultravékony burkolatok. Az évek alatt újabb és újabb kőzetek kerültek kerültek akínálatba. Mára már igen széles szín és kőzetfajtából lehet választani a palakőzettől a mészkőn és a homokkőn át a márványig. Anyacégünk folyamatos innovációkkal kísérletezik további új kőzetek feldolgozására. A Lite utónév burkolatunk vékonyságát, könnyűségét, könnyedségét hivatott sugallni.

A Slate-Lite termékek valódi, természetes kőzetek felületi rétegének a leválasztásával jöttek létre. Egy speciális ragasztástechnikai eljárás során leválasztott 0,1-1,4 mm vastagságú természetes mészkő, homokkő, agyagpala vagy csillámpala réteg képezi a Slate-Lite termékek felső rétegét. A hátoldala szálerősített műgyanta és üvegszál valamint különböző ragasztók keveréke, ami megfelelő szilárdságot, formastabilitást és tartósságot biztosít. Slate-Lite termékek felülete, mintázata nem mesterségesen előállított, vagy reprodukállt kőfelület, mint a hagyományos járólapok, vagy csempék beállított, állandó struktúrával, mintázattal, vagy színárnyalattal ellátott felülete, így a Slate-Lite termékek színei, mintázatai laponként eltérőek, nincs két azonos lap valamint színben, árnyalatban, mintázatban eltérhetnek a kiállítási daraboktól, vagy a katalógusban látott fényképektől.

A Slate-Lite burkolatok a valódi terméskőzetek eredeti felületéről kerültek milliméterenként lefejtésre. Speciális réteglefejtő eljárásunknak köszönhetően az évmilliók alatt kialakult eredeti kőzetstruktúrát és mintázatot kapjuk vissza burkolataink felületén, rétegenként folyamatosan változva, ahogy kialakultak a színfolyások, kőzetelmozdulások. Ebből adódóan lehetetlen két egyforma mintázatot kapni, tehát nincs mintázat ismétlődés, maximum az egymás után leválasztott rétegek hasonlíthatnak egymásra, követve a milliméterenkénti lefejtést, ahogy sorra, felszínre kerülnek a következő rétegek, amik lerakódtak, kialakultak az évezredek, évmilliók folyamán. Kőzet fajtánként a megjelenés állandó, de mivel a kőzetek természetes anyagok, szín- és árnyalatbeli különbségek előfordulhatnak, akár egy rendelésen belül is.

Kőzetfajtától függően, az erezet és a rétegleválások vastagsági eltéréseket is eredményeznek, ezzel adva a természetes szépségét burkolatainknak.

A Slate-Lite burkolatunk négy változatban érhető el:

- Slate-Lite: Az eredeti alapburkolat, mérsékelten hajlítható, extrém ellenálló.

Jelenleg 4 különböző kőtípusban és 32 színben forgalmazzuk. Kis méretben és nagyméretben is rendelhető a méret/szín-táblázat szerint. Kültéren, beltéren, konyhában, vízeshelyiségben valamint megfelelő felületkezelés alkalmazása mellett járólapként is használható. Súlya átlagosan 1,5 kg/nm vastagsága 1,5-2 mm.

- Translucnet: A fényáteresztő változat, mérsékelten hajlítható, extrém ellenálló.

Jelenleg 22 színben forgalmazzuk. Kisméretben és nagyméretben is rendelhető a méret/szín-táblázat szerint. Kültéren és beltéren is használható, hátulról átvilágítható, rendkívül dekoratív, látványos. Súlya átlagosan 1,5 kg/nm, vastagsága 1,5-2 mm.

- Ecostone: Az extrém hajlítható változat, kárpitozásra, varrásra, bútorgyártásra.

Jelenleg 23 színben forgalmazzuk.. Kis méretben és nagy méretben is rendelhető a méret/szín-táblázat szerint- Beltéren használható, 3D tárgyak, bútorok, nyílászárók burkolásához kiváló, díszléc, oszlop burkolásra Súlya átlagosan 0,8 kg/nm vastagsága nagyjából 0,8 mm. 

- EcoStone Translucent: Az extrém hajlítható és fényáteresztő változat, varrható Jelenleg 8 fajta színben forgalmazzuk. Kis méretben rendelhető a méret/szín-táblázat szerint. Beltéren használható, megvilágított 3D tárgyak burkolásához kiváló, lámpabúra stb. Súlya átlagosan 0,8 kg/nm vastagsága nagyjából 0,8 mm. 

Felhasználás

A Slate-Lite könnyű-burkolatok könnyű súlyuknak és rugalmasságuknak köszönhetően szinte bárhol felhasználhatók: fal, mennyezet, beltéri felületek, bútor, kültéri felületek, kültéri homlokzatok, járófelületek, sőt épületek olyan függőleges felületeinek burkolása, melyeket korábban alkalmatlannak tartottak kőborításhoz súly és illesztési problémák miatt, mint például szigetelt homlokzat, vagy íves felület. termék alkalmas:

- építészeti bel- és kültéri alkalmazásokra (fal, homlokzat, lábazat)

- bútoripari alkalmazásokra (ajtók, szekrények, szegély és hátfalborítás).

- belsőépítészeti megoldásokra (konyhák, fürdőszobák, padlók).

- dizájn és látvány elemek számára (lámpák, világítástechnika, dísztárgyak, dekorációk).

A Slate-Lite könnyű-burkolatok a vékonysága és lágysága miatt nem javasolt fokozottan igénybevett ipari/irodai padló vagy munkafelületek burkolásához. Általános magán használatú padlóburkolás és konyhai munkafelületek alkalmazása során a járófelületet, illetve a fokozottabban igénybevett felületeket célszerűen felületkezeléssel keményíteni kell. Az eljárásról érdeklődjön a magyarországi Slate-Lite képviselet munkatársainál.

A Slate-Lite termékeket javasolt kellő szakmai felkészültséggel, gyakorlattal feldolgozni, a későbbi burkolat leválási problémák kiküszöbölése, illetve a nem megfelelő feldolgozásból adódó esztétikai hibák kizárása miatt, mint ahogyan más gyártó burkolatait is gyakorlott szakemberek végzik

Amennyiben a megrendelő mégis kellő ambíciót és szakértelmet érez arra, hogy elképzeléseit sajátkezüleg, vagy saját kivitelezője által szándékozza megvalósítani, egyedileg ogja a Slate-Lite termékeinket feldolgozni, beépíteni, a feldolgozáshoz az alábbi információkkal nyújtunk segítséget.

Az alábbi információk laboratóriumi vizsgálatok, és próba megmunkálások alapján kerültek összeállításra, termékeink nemzetközi minősítésekkel rendelkeznek, de az ajánlott technikák és anyagok alkalmazása nem garantálja a tökéletes végeredményt, mivel a nem megfelelően elvégzett munkafázisok, a be nem tartott technológiák hibáiból eredő problémákra nem nyújt garanciát. 

Vágás, megmunkálás

A termékek megmunkálására bármilyen szokványos megmunkáló, vagy akár barkácsoló eszköz is használható, így burkolataink vágókoronggal vághatók, fúrhatók, marhatók, darabolhatók, hajlíthatók, préselhetők stb. A termékek faipari gépekkel is megmunkálhatóak. Ipari feldolgozás esetén gyémántszerszámok használata ajánlott.

Alapfelületek

A Slate-Lite burkolatok felvihetőek MDF vagy HDF lapokra, habszivacs lapokra, melaminra, betonra, téglára, vakolt falakra, szárazfalazatra, lemezelt fatáblákra, természetes fafelületre, fém, akril és más műanyag lemezekre, de minden esetben a megfelelő ragasztóanyagot és ragasztási technológiát kell alkalmazni. 

Tisztítás és ápolás

A Slate-Lite könnyű-burkolatok rakása és fugázása során nem maradhat ragasztó vagy fugázó anyag a felületeken. Ha ez mégis megtörténne, akkor padlótisztító vagy cement-fátyol-eltávolító terméket használjon (nagyon felhígított állapotban, rövid hatóidő alkalmazása és előzetes próba elvégzése mellett). A beépítés során ragasztóval vagy egyéb anyaggal szennyeződött palakövek tisztításához a Slate-Lite Special Cleaner-t ajánljuk. Olaj- és zsírfolt eltávolítására intenzív tisztítószerek használata javasolt. A Slate-Lite Ake-mi Stain Remover termék legrövidebb időn belüli használatát javasoljuk.

A fenti palaréteg-kezelési műveletek csak a felület teljes kiszáradása után végezhetők el, mivel a könnyű-burkolat alakváltozásra hajlamos a kötés ideje alatt is. A felrakott Slate-Lite burkolat védelméről feltétlenül gondoskodni kell, hiszen a kvarctartalmú építőanyag-maradványok (homok, beton) megkarcolhatják a lágy, sötét- vagy intenzív színű agyagpala felületű kőfurnér anyagot (agyagpala felületű). A felületi karcokat könnyedén eltüntetheti, ha egy puha ronggyal a felületet megdörzsöli.

Minden típusú természetes kőfelületet, az impregnáltakat is beleértve, beltérben ajánlott rendszeresen tisztítani egy megfelelően nedvesített puha eszközzel. Használjon vízzel hígított terméskő tisztító és ápolószert! Ehhez a Slate-Lite Care Cleaner terméket ajánljuk, amelyekkel egyidejűleg lehet tisztítani és ápolni a palafelületet, amely így nem károsul és a rendszeres használat során szebb és telítettebb színűvé válik.

Fontos: Ne használjon lúgos jellegű káliumszappanokat, súrolóporokat, savas tisztító vagy erős zsíroldószereket! A savtartalmú tisztítószerek megtámadják a kőfelület csillogását és matt részek keletkeznek – az erősen lúgos vagy az erős zsíroldószerek nem használhatók állandó tisztításra.


vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!