Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Nappali tv fal ötletek - milyen falpanelt ajánlunk?

Kerma Design
2020. 04. 27. 22:01:15

Sokszor nehéz belefogni, ha TV falat szeretnénk dekorálni saját otthonunkban, mert nem tudjuk, hol is kezdjük. Ezért ebben a cikkünkben olyan nappali tv fal ötleteket adunk, ami segítségével úgy dekorálhatod otthonod, ahogyan megálmodtad. Mielőtt azonban belekezdünk az ötletelésbe, legelső lépésben tisztáznunk kell néhány kérdést.

nappali tv fal ötletek szakértértőtől

Mi is az a TV fal? 

Ma már a legtöbb háztartásban van TV, ami általában a nappali fő falán helyezkedik el. Ez nem csak praktikus megoldás, de egy kis kreativitással könnyen egyedivé tudjuk tenni a helyiséget, sajátos hangulatot adva otthonunknak. A TV-re hangolt szobafalak ráadásul nagyon divatosnak számítanak, mivel a készülékek modern kialakításának köszönhetően könnyen beépíthetők a dekorációba. A méretéhez igazodva szükséges kialakítani a fal burkolatát. 

Nappali tv fal ötletek - első lépés 

Először is, van néhány kérdés, amit meg kell válaszolnunk saját magunk számára:

  • Milyen stílust képzeltem el? Egyszerű, elegáns, letisztult vagy teljesen egyedi?
  • Festeni is akarok, vagy csak a paneleket szeretném felhelyezni?
  • Szakemberre bízom a kivitelezést vagy én magam készíteném el a dekorfalat?

Nappali tv fal ötletek - második lépés 

Amennyiben a fent említett kérdéseket tisztáztuk magunkban, akkor a következő lépés a megfelelő termék kiválasztása. Mivel a termékkínálatunkban található összes falpanel alkalmazható TV falként is, ezért annak érdekében, hogy segítsük a választást, röviden ismertetjük a különböző fajtákat.

TV fal design - Flexwall és Regul PVC falpanelek 

PVC falburkolat termékeink több 100 különböző mintában elérhetőek. Rögzítésük nem igényel szakembert, ugyanis egyszerűen ollóval vághatók és ragasztóval a falra erősíthetők. Webshopunkban kedvező áron kapható, és mivel az állandó készletünk része, ezért 2-3 munkanapon belül tudjuk vállalni a szállítást.

Kerma műbőr falpanelek 

Saját készítésű termékeinket 11 standard méretben gyártjuk, de igény szerint egyedi méretre is tudjuk vágni. Több műbőr és textilbőr anyagból is tud választani, amelyeket online tervező programunk segítségével teljesen az egyedi igényeire szabva tud megtervezni. Amennyiben szakmai segítségre van szüksége, kollégáink ingyenesen megtervezik önnek a kiosztást.
A Kerma műbőr falpanelekkel bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható. Mivel egyesével ragasztható és rögzíthető a falra, ezért olyan formát választhat, amilyet csak szeretne. Ebben az esetben azonban előre meg kell adni a pontos méreteket, mert utólag már nem vághatók az elemek. Az egyedi panelek gyártási ideje kb. 2-4 hét, amelyeket futárszolgálattal kézbesítünk.

Kerma nyomtatott műbőr faliképeivel teljesen egyedi megoldást biztosítunk az Ön TV mögötti falára. Ebben az esetben bármilyen egyedi képet nyomtathatunk a panelekre. Nyugodtan szárnyalhat a fantázia, akármilyen elképzelést valóra váltunk. Amennyiben a tervezésben szükség van segítségre, kollégáink több éves tapasztalattal és magas szaktudással készséggel segítenek. A panelek gyártási ideje ebben az esetben is várhatóan 2-4 hét.

Médiafal ötletek - WallArt cukornád rost panelek

A WallArt bio falpanelek könnyedén személyre szabhatók és alkalmazhatók. Bármilyen színre festhetők és akár a helyszínen is méretre vághatók, így nem csak egyedi, de rusztikus megjelenést is biztosítanak a nappali számára. Egyedi formavilága miatt a mintája nem lesz folyamatos, hiszen a vákumformázás miatt a panelek széle lezár, így megtöri a folyamatosságot, de éppen ebben rejlik sajátossága. Termékeink között számos mintában elérhető. Felhelyezését a legtöbb esetben a későbbi festés miatt, a festők szokták vállalni.
Mivel készleten tartott termék, ezért 2-3 munkanapon belül tudjuk szállítani.

Polisztirol falpanelek 

A polisztirol falburkolatok  felhelyezése egyszerű, nem igényel szakembert. Pénztárca barát megoldás lehet, ha a TV falra megbízható minőségű, szép megoldást keresel. Könnyű anyagának köszönhetően nem terheli a falat. Választékunkban található a festhető típusok mellett gyárilag festett fekete, szürke, betonmintás, beige és zöld színű is. Ragasztáshoz és festéshez vizesbázisú anyagokat használjunk.
A polisztirol falpanelek szállítási ideje kb. 2 hét.

Nappali TV fal ötletek - Stikwall falpanel

Gyors és egyszerű megoldás, hiszen nem kell festeni. A stikwall falpanel elérhető kőmintás, famintás és téglamintás változatban. Az alapja tömör 2 cm vastag polisztirol, a felülete pedig kemény műgyanta bevonat. Ennek köszönhetően nagyon strapabíró és könnyen vágható anyag. Rendeléstől számítva, kb. 2 hét alatt tudjuk szállítani.

Gipsz panelek

A gipsz falburkolat számos mintában elérhetők. Termékeink között található festhető kivitelben, vagy már kész színben, akár beton hatású panelek is.  Jól illeszthetőek, a mintázatuk folyamatossága kellemes harmóniát kölcsönöznek a lakásnak. Tartós, tömör anyga. Felhelyezése estén szakember segítségét javasoljuk. A szállítási idő terméktől függő.

tv mögötti fal egyedi kialakítása

Kőhatású dekorpanelek 

Ha mediterrán hangulatot szeretne varázsolni otthonába, kőhatású falburkolat használatát javasoljuk. Könnyű vele dolgozni, hiszen egyszerűen felhelyezhető és utólag vágható. A színezésével sem kell már törődni, ugyanis színezetten érkezik a termék. Megrendeléstől számítva, 1-2 héten belül tudjuk szállítani.

A Slate Lite kőburkolat valódi kőből készültek. Erőteljes, egyedi megjelenést biztosítanak a nappali számára. Több méretben és három típusú anyagban érhetők el. Sima, hajlítható és átvilágítható. Felhelyezését mindenképp bízzuk szakemberre. A szállítási idő típustól függően, kb. 1-2 hét. 

Nappali tv fal ötletek - szivacsos falpanel

A termék kínálatunkban található szivacsos falpanelek 55 különböző színben, és számos formában érhetők el. Ezeket a puha és könnyű paneleket rendkívül egyszerű felhelyezni, ragasztó segítségével rögzíthetők a falra. Megrendeléstől számítva, 1-2 héten belül tudjuk szállítani.

Parafa falpanelek

A fa és parafa falburkolatok felhelyezése rendkívül egyszerűen kivitelezhető, ezért nem igényel szakembert. Ragasztással rögzíthető, a kiállásoknál pedig utólag vágható. Mivel természetes, újrahasznosított parafa anyagból készülnek, nagyon meleg, barátságos légkört képes teremteni otthonodban. Ráadásul kiváló hő- és hangszigetelő is. Szállítási ideje 2-3 hét.

Műanyag falburkolatok

Az ABS polimer falpanelek erős polimer anyagból készülnek. Termékeink között található festhető és fényes felület is, ami már nem igényel külön festést. Felhelyezése nem igényel szakembert, a szükséges helyeken könnyen vágható. A szállítási ideje kb. 1 hét. 

Ha Te is egyedi kialakítású, hangulatos nappalira vágysz, akkor keress minket: kollégáink készséggel és magas szekértelemmel állnak rendelkezésedre! 

Telefon: +36-70-638-6088
E-mail: info@kerma.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrpanel tvfal