KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft

Ügyfélszolgálat:   06 (52) 792 - 949

                              06 (70) 638 - 6088


Cégvezetés:         06 (70) 636 - 9779

Marketing:            06 (70) 425 - 6688

E-mail:                  info@kerma.hu

BEMUTATÓTEREM:

4030 Debrecen, Fokos utca 14/a

H-P  8-16:00

Sz-V  Zárva

SZÁLLÍTÓPARTNERÜNK:

https://gls-group.eu/HU/hu/home

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

20 000 Ft-ig 1 990 Ft

20 000 Ft FELETT INGYENES

Akciós termékek

PARIS-2 mennyezeti burkolólap

PARIS-2 mennyezeti burkolólap Akciós ár:
1 690 Ft helyett
1 490 FtEgységár: 1 490 Ft /m2
Új

M-FLEX pvc szürke kőmintás …

M-FLEX pvc szürke kőmintás 0531-K11 Akciós ár:
890 Ft helyett
690 FtEgységár: 690 Ft /db
Új

Műbőr falvédő-156 P-17 …

Műbőr falvédő-156 P-17 faldekoráció (200x75 cm Akciós ár:
36 160 Ft helyett
32 545 FtEgységár: 32 545 Ft /db

10db Facing Brick PVC …

10db Facing Brick PVC falpanel+2db Soudal T-Rex transzparens ragasztó Akciós ár:
23 780 Ft helyett
20 100 FtEgységár: 20 100 Ft /csomag
Új

Natural Oak Latte Brown - …

Natural Oak Latte Brown - Kávébarna természetes tölgy famintás falpanel Akciós ár:
11 800 Ft helyett
9 980 FtEgységár: 4 991 Ft /m2
Új

Műbőr falvédő-194 …

Műbőr falvédő-194 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
46 995 Ft helyett
42 295 FtEgységár: 42 295 Ft /db

Műbőr falvédő-1 …

Műbőr falvédő-1 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
36 159 Ft helyett
32 550 FtEgységár: 32 550 Ft /db

T05 öntapadós tapéta

T05 öntapadós tapéta Akciós ár:
4 990 Ft helyett
4 190 FtEgységár: 4 190 Ft /db
Új

Polistar Diament polisztirol …

Polistar Diament polisztirol panel Akciós ár:
1 890 Ft helyett
1 690 FtEgységár: 1 690 Ft /m2

80323 bogyós növény Regul …

80323 bogyós növény Regul PVC falpanel Akciós ár:
2 000 Ft helyett
1 850 FtEgységár: 1 850 Ft /db
Új

Tv falak kialakítása KERMA falpanelekből

2017.01.08.

Tv falak kialakítása KERMA falpanelekből

Ötletes, design falburkolat megoldás a TV mögötti falak dekorálására a műbőr falpanelekből kialakított TV fal. A rengeteg választható műbőr szín, a standard és egyedi panel méretek végtelen variáció kialakítását teszi lehetővé! Egy újabb ok, hogy a KERMA falpaneleket válasszuk otthonunkba! :-)

KERMA MŰBŐR tv falA "lapos" tv-k megjelenésével a nappalik egy kicsit másabbak lettek... A TV mint lakberendezési tárgy, nagyon sok helyen központi szerepet kapott, egyik meghatározó elemévé váltak az adott helyiségnek. Ez természetesen érthető, hiszen legtöbbünknek napi használati eszköze, elhelyezésük fontos szempont a jó használhatóság miatt. Az évek, évtizedek alatt a TV elveszítette "lábait", egy karcsúbb, keskenyebb lett és a kis szekrényekről, komódokról felkerült a falra, mint egy képzőművészeti alkotás...

Műbőr falpanel gyártása TV falA technika fejlődése tehát a lakberendezésben is változtatásokat eredményezett. A falra akasztott TV a legtöbbször központi helyre kerül, ezért fontos, hogy dekoratívan helyezük el. Egy TV van akinek szép, de mégse nevezhetjük lakberendezési tárgynak. Ezért szokás a tv mögötti falat, tapétával, mdf dekorlappal, led fényekkel, színes üveglappal vagy egyéb burkolattal egy kicsit feldobni.  Erre az egyik legújabb és legjobb megoldás a mögöttes fal dekorálása a KERMA műbőr falpanelek. 

KERMA falpanelekből TV fal kialakításaA KERMA falpanelek a dekoratív hatás mellett könnyen tisztíthatóak, valamint könnyen felhelyezheőek. Öt standard panel méretből és több mint 100 különböző műbőrből válogathatunk. De az adott fal méretéhez alkalmazkodva egyedi panelek legyártásra is van lehetőség. Az egyedi falpanelek ára +20%-al több. 

Számos tv falat készítettünk már, melyről nagyon sok fotót is sikerült készítenünk szerencsére. Ezeket a galériában, vagy a facebook oldalunkon lehet megtekinteni. Biztos nagyon sokaknak adnak ötletet ezek a képek, hiszen részben ezért is készültek! :-) Biztos sokan is lesznek, akik szeretnének ilyen tv fal megoldást, de nem tuják mit lehet, hogy lehet!? Egy kis segítség a választáshoz:

Falpanelek tervezése, gyártása, kivitelezéseEgy TV fal bármilyen méretű lehet összességében! A legjobb és legegyszerűbb az, ha az 5 standard panel mérettel próbáljuk a falfelületet kirakni. Mert ez árban kedvezőbb és az 5 méret egymással kombinálható! Persze nem fontos a több méret, ezt mindenki saját ízlésének, stlíusának mérten döntheti el. Sokan szokták tőlünk kérdezni, hogy milyen méretű paneleket válasszanak és azokat milyen kiosztással, elrendezéssel rakják ki. Sajnos azt tudjuk rá mondani, hogy nincs rá szabály! Persze azért mindig segítünk és ötleteket adunk az érdeklődőknek, mert azért csak mögöttünk van már jó néhány tv fal tervezés és kivitelezés. Ha a tervezést nézzük, akkor erre megkérhetünk egy lakberendezőt is, vagy ha ügyesek vagyunk mi is megtervezhetjük magunknak! A tervezés nem csak számítógépen történhet, elég hozzá egy kockás lap is! De ha szeretné, akkor ezt a feladatot ránk is bízhatja! Ha tudjuk az adott fal méretét és színben az elképzelését, akkor csinálunk Önnek 5-10 különböző tervet, falpanel kiosztást. A méretek mellett fontos szín, ez egyértelmű! Ebben segítségként ingyenes műbőr színmintákat tudunk küldeni, csak írja meg nekünk posta címét, és azt, hogy elsősorban milyen színek, árnyalatok érdekelnék. kerma_mubor_katalogus.pdf több mint 100 műbőrt tartalmaz, melyek 3 kategóriába vannak sorolva ár és minőség szerint. A minták postázása csak néhány napot vesz igénybe. Ha a kapott színek alapján sikerül választania, akkor csak írja meg nekünk a kiválasztott műbőr vagy műbőrök nevét és színkódját. Érdemes még tudnunk, hogy több szín esetén melyik legyen a dominánsabb, melyikből legyen több lehelyezve a látványterven és majd később a falon. A kiosztás tervet mi megpróbáljuk egy héten belül elkészíteni. Ha elsőnek eltaláltuk az igényét az telitalálat, de ha nem akkor néhány levélváltás, vagy telefon után biztos sikerrel járunk! :-) Ha a megrendelés mellett dönt, akkor tudni kell, hogy a gyártási időnk általában 2-4 hét szokott lenni. 

Egyedi műbőr falpanel gyártásaA felrakásról még néhány információ: A falpaneleket ragasztással kell a falra rögzíteni. Mi a Soudal T-REX ragasztót használjuk munkáinkhoz, mely egy nagyon erős, aránylag gyorsan kötő anyag. Jó vele dolgozni, mert a ragasztáshoz nem kell sok, és a falra felrakott panel nem csúszik le, azonnal tapadni fog. Természetesen még mozdítható, korrigálható a falon még kb egy óráig. Nagyon fontos a jó tapadáshoz, hogy a fal síma, tiszta, pormentes legyen! Ha a fal nem pormentes a panelek nem fognak a falon maradni, mert nem tud megfelelő kötés létrejönni. A tv falaknál figyelembe kell vennünk a tartókonzol helyzetét, méretét. Valamint minden kapcsoló, kiállás, dugalj szintén egy fontos elem! Ha megoldható, akkor műbőr TV fal esetén jobb, ha ezek a műbőr falon kívül helyezkednek el. Ha ez mégse lehetséges, akkor lehetőség van a beépítésükre, egyedi alakú és méretű panelek gyártásával. Fontos, hogy ezeknek a legyártásához mm-re ismernünk kell a helyzetüket, méretüket. A műbőr panelek tisztítása puha nedves ruhával, vagy makacsabb szennyeződés esetén műbőr-bútorápolóval (hab, folyadék) végezhető. 

A KERMA tv falakkal egy biztos: A TVmég központibb helyen lesz! :-) 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!