KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

Kapcsolat

KERMA DESIGN Kft

Ügyfélszolgálat:   06 (52) 792 - 949

                              06 (70) 638 - 6088

Cégvezetés:         06 (70) 636 - 9779

Marketing:            06 (30) 610 - 4933

E-mail:                  info@kerma.hu

BEMUTATÓTEREM:

4030 Debrecen, Galamb utca 6.

H-P  8-16:30  Sz-V  Zárva

SZÁLLÍTÓPARTNERÜNK:

www.royalfutar.hu

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

1990.-

40.000.- FELETT

INGYENES

Facebook Oldalunk

KERMA Google+

Megosztás

Akciós termékek

Electra csempe PVC falpanel

Electra csempe PVC falpanel Akciós ár:
1 900 Ft helyett
1 600 FtEgységár: 1 600 Ft /db
Új

Műbőr falvédő-20 …

Műbőr falvédő-20 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
38 144 Ft helyett
34 300 FtEgységár: 34 300 Ft /db
Új

GRYS mennyezeti burkolólap

GRYS mennyezeti burkolólap Akciós ár:
1 090 Ft helyett
890 FtEgységár: 890 Ft /m2

Mosaic White fehér mozaik …

Mosaic White fehér mozaik PVC falpanel Akciós ár:
1 900 Ft helyett
1 600 FtEgységár: 1 600 Ft /db
Új

Műbőr falvédő-25 …

Műbőr falvédő-25 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
37 709 Ft helyett
34 000 FtEgységár: 34 000 Ft /db

Parquet famintás PVC falpanel

Parquet famintás PVC falpanel Akciós ár:
1 900 Ft helyett
1 600 FtEgységár: 1 600 Ft /db
Új

Műbőr falvédő-19 …

Műbőr falvédő-19 faldekoráció (200x75 cm) Akciós ár:
38 144 Ft helyett
34 300 FtEgységár: 34 300 Ft /db

Flow polisztirol panel

Flow polisztirol panel Akciós ár:
1 890 Ft helyett
1 600 FtEgységár: 1 600 Ft /m2
Új

CHICAGO mennyezeti burkolólap

CHICAGO mennyezeti burkolólap Akciós ár:
1 090 Ft helyett
890 FtEgységár: 890 Ft /m2

54348 konyhai Regul PVC …

54348 konyhai Regul PVC falpanel Akciós ár:
8 900 Ft helyett
7 990 FtEgységár: 7 990 Ft /db
Új

Új design falvédők webáruházunkban!

2017.11.09.

Új design falvédők webáruházunkban!

Legsikeresebb. legkeresettebb termékeink a KERMA falvédők, melyek már nem csak különböző színű műbőrökből állhatnak, hanem különböző mintájú, nyomtatott falpanelekből is! Új falvédőink mindenféle designban készülnek, melyek nem csak gyerekszobába alkalmasak!

Néhány évvel ezelőtt, elsőként kezdtük el a műbőr falpanelek gyártását Magyarországon. Sokan megkérdezik tőlünk, honnan az ötlet, ki találta ki, mióta gyártjuk a paneleket és mi szívesen elmondjuk újra és újra! Maga a bőrpanelek már léteztek külfdöldön, mi is találkoztunk vele az interneten. Több cégnél is láttunk nagyon szép megoldásokat, design falfelületeket, melyek különböző bőrökből, műbőrökből készültek. Valamint hotelekben találkozhattunk elsőként a bőrpaneles megoldásokkal, mint hálószoba ágyvégek. Nagyon sok ötletelés, agyalás következett, hogy mit és hogyan készítsünk, mekkorák legyenek a panelek, milyen anyagból gyártsunk. Még azt se tudtuk igazán, hogy mik fognak majd ezekből a különböző színű, praktikus és nagyon mutatós kis panelekből készülni, mert azért az interneten sok mindent meglehet találni, mi még se szerettünk volna másoktól “lopni” és nem is igazán találtunk semmit az ágyvégeken és a különböző műbőrrel bevont falakon kívül mást. A sok tervezés és az ötletelés mellett, kezdett minden szépen összeállni, kezdtük érezni, hogy mire van és mire lenne igény. Így alakult ki három-négy év alatt, hogy ma már tudjuk pontosan, hogy a paneleket hova, milyen célra és milyen kivitelben ajánljuk! Ma már nem csak egyszerűen paneleket gyártunk, hanem tv falakat, falvédőket, előszoba falakat, ülőkéket, bútor bevonatokat, tükör kereteket és nyomtatott faliképeket. Ezért szoktuk sokszor a több, mint falpanel szlogent használni, mert valamilyen értelemben falpaneljeink egyben kész termékek is! Egyedileg gyártott, méretre és személyre szabott falburkolat megoldások, melyekből a fenti termékek készülnek. Az egyediség minden tekintetben helytálló, mert az évek alatt, még két egyforma munkánk nem volt! Ettől lesz igazán különleges és mindenki elképzelése szerint egyedi és személyre szabott a KERMA műbőr falpanel!

Ebben a folyamatban egy újabb szakaszhoz értünk, melyek már azért régebb óta terveink között szerepeltek. Ezek a nyomatott design falvédők!

Falvédőink sok méretben és sok színben készülnek és készülhetnek! Jelenleg 80 variációban és 200x75cm méretben kapható, 12 alap (BRONZ) kategóriás műbőreinkből tervezve. Természetesen lehetőség van más méretben, vagy más színben is rendelni, ha ezt szeretnéd! Ebben az esetben keress minket e-mailben, vagy telefonon és segítünk a tervezésben, valamint ingyenes műbőr színmintát is küldünk postai úton!

A nyomtatott műbőr falvédők jelenleg egy méretben (200x75cm) készülnek, a tervek erre a méretre lettek opcionálva. Ez a méret teljesen megfelelő a hosszúságot és a szélességet is nézve. A 200cm hosszúság egy átlag ágy hossza, a 75cm szélesség pedig se nem kicsi, se nem sok. Nem csak fekve, de ülve is megfelelő felületet takar, illetve a tervezett képek is jól mutatnak ebben a méretben. A falvédők 25x25cm méretű panelekből állnak, melyeket egyenként lehet a falra közvetlenül ragasztani, vagy igény esetén, egy natur bútorlapra rögzíteni és azzal együtt a falra fogatni. Ez utóbbira akkor lehet szükség, ha valaki szeretné a paneleket esetleg máshova helyezni idővel és nem szeretné, ha eltávolításkor a fal sérülne, vagy körben LED világítással szeretné kombinálni, vagyis feldobni a falvédőt!  Fontos tudni, hogy eltávolításkor a panelek közvetlenül a falról is leszedhetők sérülés nélkül! Ilyenkor a ragasztó szokta magával lehozni a tapétát, vagy a vakolatot esetleg, ha nem túl jó minőségű a fal. Néhány további információ a felrakásról: Az ajánlott ragasztó Soudal T-REX. Egy 200x75cm méretű falvédőhöz szükséges ragasztó mennyiség 2 tubus. A fal felülete legyen tiszta és pormentes. Poros falra nem jön létre megfelelő tapadás, így a panelek nem megfelelően rögzíthetők. A falvédő helyének meghatározásához, illetve az első kiinduló panel helyét mérjük ki, ceruzával jelöljük be. A felrakást kezdjük lentről felfelé haladva, szélről, soronként. Figyeljünk a vízszintre, használjunk vízszintmérőt. A tubusos ragasztóhoz kinyomópisztoly szükséges. A ragasztót a falpanel hátára, kb diónyi nagyságban kell felhordani. Példaként a szükséges mennyiség egy 25x125cm panelnél 4 diónyi pötty A ragasztó nem azonnal köt, még van időnk (kb 1 óra) arra, hogy a panelek helyzetét korrigáljuk, igazítsuk. A ragasztó teljes száradása 24 óra, addig ügyeljünk arra, hogy a panelekhez semmi ne érjen hozzá. Ha a falpaneleket nem szeretnénk közvetlenül a falra ragasztani, mert később szeretnénk más helyre helyezni, illetve körben LED világítással szeretnénk kiegészíteni, akkor használjunk egy hordozót, mely lehetőleg egy natur (nem fényes) 18mm vastag bútorlap legyen. Erre a hordozóra a panelek szintén ragasztással, vagy hátulról fúrva tehetők fel. Magát a hordozót pedig vagy rejtett, süllyesztett akasztóval, vagy szélein, négy sarkán felfúrva tudjuk a falra rögzíteni. LED-es megoldás esetén ez a hordozó körben 2-2cm-el legyen kisebb, mint maga a falvédő mérete. Így lesz elég hely a LED csík felhelyezésére és megfelelően takarásban lesz. Falvédőink házilag is felrakhatók, de igény esetén vállaljuk a felrakást is, nem csak a gyártást! A felrakással kapcsolatban keress minket e-mailben, vagy telefonon!

Nyomtatott falvédőink szintén szivacsosak, vagyis a műbőr alatt 1cm vastag szivacs található. Így a fal nem csak dekoratív lesz, hanem melegebb is! A panelek egy matt védőréteggel vannak bevonva, mely védi a felületet és uv állóvá teszi. A falvédők tisztítását sima nedves törlőkendővel végezzük, ne használjunk tisztítószereket. Ha mégis valamilyen folt keletkezik, jelezd felénk és leteszteljük az anyagot!

Jelenleg 40 különböző falvédőt találsz a kategóriában, melyek számát folyamatosan bővítjük. A falvédők sokszínűségét azzal is segítjük, hogy nem csak saját tervezőink munkái, hanem felkért, külsős tervezők, designerek által alkotott falvédők is kaphatóak lesznek.

Sőt, akár egyedi designban is készítünk falvédőt! Ha van saját ötleted, fotód, vagy kép, melyről falvédőt szeretnél, írj nekünk! Az ár ebben az esetben se lesz több! A tervezés ingyenes!

Szeretnénk felhívni grafikusok, designerek, művészek figyelmét, hogy folyamatosan keresünk partnereket újabb falvédők tervezésére! Ha szeretnéd alkotásod falvédő, vagy nyomatott műbőr falikép formájában viszont látni, keress minket! Legyünk partnerek!


vissza