Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
7.700 Ft
Mennyiség:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

PARAMÉTEREK

Termék Gipsz festhető falburkolat
Anyag gipsz
Szín natúr fehér (festhető)
Méret 48x48 cm
Vastagság 2,8 cm
Származási hely Lengyelország
Gyártó Artpanel
Rögzítése Rigips Rifix ragasztógipsz, dűbel erősítés szükség szerint
Minimum rendelés 10 panel
Garancia 1 év

BUBBLE buborék körök festhető falburkoló gipsz falpanel

Ár:
7.700 Ft
Mennyiség:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Minőségi gipsz falburkolat beltéri használatra. Összefüggő, jól illeszthető, modern és dekoratív minták. Bármilyen színre festhető. Nappali vagy étkező faldekorációnak, tv falaknak kiváló exkluzív megoldás.

Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 2 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Artpanel
Cikkszám: artpanel-13
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Méret: 48x48cm

Vastagság: 2,8cm

Anyag: gipsz

Szín: natur, fehér (festhető)

Szállítási határidő: 2-3 hét

Származási hely: Lengyelország

Gyártó: Artpanel

Rögzítése: Rigips Rifix ragasztógipsz,

dűbel erősítés szükség szerint

Minimum rendelés: 10 panel

A megrendelt falpaneleket közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére szállítjukígy ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után számlát küldünk emailben.

Dekoratív falpanel típus minőségi gipsz anyagból, Európa egyik vezető falpanelgyártó cégétől. Az ArtPanel gipsz falpanelek számos országban vannak jelen, többek között Németországban, Hollandiában, Litvániában és az Egyesült Királyságban. Nagy tapasztalattal rendelkező cég a tervezés és az innováció terén, együttműködve európai formatervezőkkel, vezető belsőépítészekkel.  A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk. A mintákat ízlés szerint rakhatjuk vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. A falburkoló paneleket vizes helyiségekbe is ajánljuk, megfelelő felületkezelés után.

Felrakásról:

A gipsz panelekből tökéletesen egybefüggő dekor falfelületet alakíthatunk ki, melynek a kivitelezése az adott helyszínen végzendő. A panelek bármilyen felületre felragaszthatóak gipszes ragasztással. A ragasztáshoz használhatjuk a Rigips Rifix ragasztógipszet. Mivel ezek a falpanelek nem a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett megerősíthetjük dűbelekkel is. melyeknek a rögzítési helyei a panel felületén szintén eltüntethetőek tökéletesen Rigips-el. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeleljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot. A ragasztáshoz még fontos elmondani, hogy a paneleket nedvesítsük be, mert a száraz panel elszívná a nedvességet a ragasztóból, illetve a glettanyagból.

Az ArtPanel panelek szállítását a nagyobb súly miatt cégünk végzi.

Az ArtPanel gipsz falburkoló panelek kiválóan alkalmasak tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!