Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
14.990 Ft
Mennyiség:db

PARAMÉTEREK

Termék Mintás öntapadós tapéta
Méret 45 cm x 15 m
Anyag fólia
Szín színes
Súly 0,5 kg
Négyzetméter igény 1 tekercs (6,75 m2)
Minimum rendelés 1 tekercs
Garancia 1 év

RED / fényes piros 45cm x 15m öntapadós tapéta

Ár:
14.990 Ft
Mennyiség:db
Gyönyörű színekben kapható öntapadós tapéták beltéri dekorációs használatra. Dobd fel otthonod, dekorálj kedvedre! Alkalmas bútorok, ajtók, csempék és egyéb sima felületek dekorálására.
Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 2 hét
Szállítási díj: 1.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: gekkofix-10037
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Az öntapadós tapétákkal könnyedén dekorálhatjuk belső tereinket, illetve lakberendezési tárgyainkat sem szükséges kidobni, mi magunk is megújíthatjuk őket.

  • könnyedén felhelyezhető
  • öntapadós, nincs szükség ragasztóra
  • gyors kivitelezés
  • lemosható
  • vágható
     

A kivitelezés házilag megoldható, gyors, olcsó, tiszta és praktikus.

Tisztítása: Az öntapadós tapéták tisztítását vízzel, makacs szennyeződések esetén mosogatószeres meleg vízzel végezzük. Száraz vagy nedves törlőkendővel,szivaccsal, általános tisztítószerrel tisztítható. Az erős dörzsölést és a maró hatású vegyszerek használatát mellőzni kell, mert sérülhet a fólia felülete. 

Felhasználási terület: Beltéren alkalmazzuk. Falak, bútorok dekorálására tökéletes választás. Beltéren dekorációs jelleggel felragaszthatjuk nappaliban, hálószobában, mosdóban, előszobában, étkezőben, rakhatjuk bútorok, ajtók, különböző tárgyak felületére. A csempe, kő és márványmintás tapétákkal kiválóan díszíthetünk konyhát, étkezőt, nappalit, de a famintás és az egyszínű tapéták is megállják a helyüket a lakás bármely részén. A gyerekek szobájába pedig csempészhetünk egy kis vidámságot a gyerekmintás öntapadós tapétákkal.

Szívesen fogadunk fotókat a felhelyezett tapétákról, amikért cserébe KUPONT KÜLDÜNK.

Tulajdonságok

  • könnyű felhelyezés
  • öntapadós, nincs szükség ragasztóra
  • magas kopásállósággal rendelkezik
  • gyors, praktikus

Az öntapadós tapéták egy olcsó, gyors és praktikus megoldást jelentenek, ha szeretnénk újítani belső tereinket. Rengeteg mintázatban és árnyalatban elérhetőek. Jól imitálják a különböző struktúrákat, mint a beton, kő, tégla, fa, márvány és vakolat.

Felhelyezés

Felhelyezésük egyszerű, szakember nélkül is elvégezhető. Fontos, hogy a ragasztandó felület száraz, por- és zsírmentes legyen. Az öntapadós tapétákat felragaszthatjuk falra, bútorlapra, csempére vagy üvegre. A felület legyen száraz, por- és zsírmentes. Íves felületre való ragasztás esetén kissé melegítsük meg a tapétát hajszárító segítségével. Ha nem sikerült tökéletesen a felhelyezés még lehet korrigálni, hiszen a teljes ragasztóerő csak néhány óra múlva alakul ki. Az öntapadós tapétákat eltávolítani is egyszerű. Melegítsük meg hajszárítóval, majd az egyik saroknál kezdjük meg az eltávolítást.


Szükséges szerszámok: olló, ceruza, vonalzó vagy colstok és tapétavágó kés. Applikációs lapát használatával megkönnyíthetjük a felrakást.

Nem ajánljuk: 

  • vizes, párás helyiségekbe
  • nyílt láng közelébe
  • olyan helyre, ahol forró zsír/olaj ráfröccsenhet
  • kültérre
  • nem megfelelő felületre (poros, zsíros, penészes falra)

Öntapadós Tapéták és Fóliák: A Stílus és Kényelem Egyetlen Mozdulattal

A tapétázás régóta az egyik leghatékonyabb módja a belső tér átalakításának, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a tapétázás mostantól gyerekjáték? Az öntapadós tapéták és fóliák felbukkanása forradalmasította a belsőépítészeti világot, és lehetővé teszi, hogy saját stílusodat könnyedén és gyorsan kifejezhesd a lakásod minden szegletében. Dekorálj kedvedre, újítsd fel tárgyaid! Fedezd fel velünk az öntapadós tapéták világát és megtudhatod, miért éppen ezeket érdemes választanod.

Miért válaszd az öntapadós tapétákat?
Az öntapadós tapéták kiváló alternatívát kínálnak a hagyományos megoldások, festés, vagy papír tapétákhoz képest. Először is, az öntapadós tapéták és fóliák rendkívül könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók, így ideálisak azoknak, akik változatos kreatív lehetőségekre vágynak anélkül, hogy hosszadalmas munkával járnának. Emellett a széles választékban elérhető minták és dizájnok lehetővé teszik, hogy egyedi stílusodat tükrözhesd otthonod minden szegletében.

Kinek ajánljuk az öntapadós tapétákat?
Az öntapadós tapéták és fóliák kiváló választások mindenki számára, aki szeretne felfrissíteni vagy egyedi hangulatot teremteni otthonában, vagy szereti a dekorációs megoldásokat, a "csináld magad DIY projekteket". Ha bérelt lakásban élsz, az öntapadós tapéták ideálisak, mivel könnyedén felhelyezhetők és eltávolíthatók, anélkül hogy kárt okoznának a falakban. Persze ehhez megfelelő állapotú fal és megfelelő előkészítés szükséges, a jó tapadás miatt, hogy a tapéta ne váljon le a falról.Szerintünk erre célszerűbb és jobb megoldás a falpanelek használata, vagy a ragasztóval rögzíthető tapéta. Azoknak, akik változatosságot szeretnének, az öntapadós tapéták kínálják a megoldást anélkül, hogy hosszú távra köteleznének.

Hol használható öntapadós tapéta?
Az öntapadós tapéták és fóliák sokféle felhasználási területen kiváló eredményeket nyújtanak. Konyhában vagy gyerekszobában is használhatod őket, hiszen ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatók. A nappaliban vagy hálószobában is remekül mutatnak, hogy új életet lehelhess a falakba anélkül, hogy festésre vagy átfestésre lenne szükség. Az öntapadós tapéták és fóliák kiválóan alkalmazhatók még bútorfelújításra is, ahol egyedi megjelenést adhatnak komódoknak, asztaloknak vagy akár ajtóknak. DIY megoldások! Az öntapadós tapétákat felhasználhatjuk dobozok, fiókok vagy tárolók dekorálására, így egyedi és stílusos tárolóeszközöket hozhatunk létre. Egyedi kinézetű füzeteket vagy noteszfüzeteket készíthetünk az öntapadós tapéták felhasználásával, feldobva ezzel a mindennapi írószer és irodaszerek környezetét. Egyedi laptop- vagy tabletborítókat készíthetünk az öntapadós tapétákkal, védelmet biztosítva az eszközünknek és egyúttal egyéni stílust adva neki. Különleges ajándékdobozokat készíthetünk, az öntapadós tapétával díszítve őket, így az ajándék már a külsővel is örömöt szerezhet.

FONTOS: Az öntapadós tapéták elsősorban dekorációs célokra készültek, ideálisak különböző sima, por- és zsírmentes felületeken való használatra, biztosítva ezzel a tapéta megfelelő tapadását. Amennyiben a tapétát falra kívánjuk felhelyezni, elengedhetetlenül fontos, hogy a falat megfelelően előkészítsük annak érdekében, hogy a tapéta biztonságosan és hosszú távon megmaradjon a felületen. Ezen célnak érdekében a kívánt felületet gondosan portalanítani és zsírtalanítani kell, emellett biztosítva, hogy a fal sima legyen. A felület alapozóval való kezelése is ajánlott a tapadás és a tapéta tartóssága érdekében. Ezen lépések gondos végrehajtása biztosítja a tapéta optimális teljesítményét és esztétikus megjelenését a felületen. Sajnálattal közöljük, hogy esetleges nem megfelelő használat vagy a fenti útmutató nem betartása esetén vállalni nem tudjuk a felelősséget a tapéta teljesítményéért és tartósságáért. Kérjük, hogy minden esetben kövesse az előírásokat és az ajánlásokat a termék optimális felhasználása érdekében. A nem megfelelő előkészítés vagy a használati útmutató figyelmen kívül hagyása esetén esetlegesen felmerülő problémákért vagy károkért cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben bármilyen kérdése van a tapéta használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz segítségért és további információkért.


Hogyan rakjuk fel az öntapadós tapétát?

Az öntapadós tapéták és fóliák telepítése rendkívül egyszerű és időtakarékos. Először is, alaposan tisztítsd meg a felületet, ahova a tapétát szeretnéd felhelyezni. Ezután mérj le és vágd ki a tapéta megfelelő méretét. A következő lépésben húzd le a védőréteget a tapétáról, majd óvatosan helyezd a kívánt felületre. Kezdd a tapétát az egyik sarkánál, majd fokozatosan simítsd le a tapétát a felületre, hogy elkerüld a légbuborékok kialakulását. Végül használj egy simító eszközt, például egy sima rongyot vagy spatulát, hogy sima és egyenletes legyen a tapéta felülete.

Öntapadós tapéta előnyei:
Az öntapadós tapéták és fóliák számos előnnyel rendelkeznek. Először is, kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos tapétázáshoz képest, hiszen nincs szükség ragasztóra és bonyolult telepítési eljárásokra. Gyorsan és könnyen felhelyezhetők, és ugyanilyen könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy kárt okoznának a falakban. Emellett széles választékban elérhetők különböző mintákban és dizájnokban, így biztosan megtalálod az otthonod stílusához és ízlésedhez leginkább illőt. Régi bútorodat nem kell kidobni, nem kell újat venni, mert az öntapadós tapétákkal újjá varázsolhatod. 

Falpanel webáruházunkban széles választékban forgalmazzuk az öntapadós tapétákat, ablakfóliákat, dekor fóliákat, mert jól alkalmazható a falpanelek mellé, otthonunk felújításához. Nagyon kedveltek a D-C-Fix és a Gekkofix márkájú termékeink. 

Szeretnél többet tudni az öntapadós tapétákról? Olvasd el cikkünket

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!