Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
2.190 Ft
1.890 Ft
Kedvezmény: 14%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-27

55932 modern Regul PVC falpanel

Ár:
2.190 Ft
1.890 Ft
Kedvezmény: 14%
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-03-27
Beltérben használható, házilag is felrakható, praktikus falburkolat megoldás. Könnyen tisztítható, vízálló, hajlítható, íves felületekre, külső- és belső sarkokra is rakható. Vékony, dombornyomott műanyag pvc-ből készült falpanel, kedvező árban, amely jól utánozza a különböző struktúrákat, mint: fa, tégla, csempe, kő, mozaik.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Regul
Cikkszám: regul-13
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

- előszobába
- ​konyhába
- nappaliba
- fürdőszobába
- háztartási helyiségbe
- mennyezetre
- a lakás bármely részébe, ha nem szeretnénk nagyobb felújításba kezdeni, csempézni, vagy festeni
- olyan helyekre, ahol vízálló, lemosható, könnyen tisztítható felületet szeretnénk

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. 

Gyorsan, tisztán lehet a panelekkel a kivitelezést elvégezni, akár házilag is, nem szükséges hozzá burkoló szakember! A rögzítés ragasztással történik, melyhez a Soudal T-Rex kék tubusú transzparens (átlátszó) ragasztót ajánljuk. 1 tubus 4 panelhez elegendő. A ragasztó fehér színű, de száradás után átlátszó lesz. Ez azért jó, mert az esetleges felesleges ragasztó a panel felületén nem fog látszani, valamint így a szélekre és a toldásokra is bátran tehetünk ragasztót! A ragasztót vigyük fel a panelek hátulján azokra a részekre vékony csíkban, melyek érintkeznek a fallal. A falat nem kell ragasztóval bekenni. Jelöljük be, hogy hova szeretnénk a panelt helyezni, majd illesszük a falra és óvatosan nyomkodjuk a ragasztózott területeket. Ha nem pontos az illesztés, még van időnk a panelek helyzetének korrigálásán. A felesleges ragasztót töröljük le, egy nedves ronggyal. Figyeljünk a pontos illesztésekre, használjunk vízmértéket. A panelek tapétavágó késsel könnyen vághatók. A vágást és a bejelölést a panelek hátulján végezzük, jelölésre használjunk filctollat.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, de meglévő csempére, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.

Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

Felrakási útmutató: PVC panelek felrakása 

A falburkolat tisztítása:

Az alapanyag vízálló a felületére nyomtatott mintázat  tisztítható, mely azt jelenti, hogy letörölhető tisztítószeres szivaccsal, vagy nedves törlőkendővel, de nem áll ellen a dörzs szivacsnak, a maró, oldószeres, savas, vagy lugos hatású tisztítószereknek és a  súrolószereknek. Dörzsölés és vegyszerek hatására a nyomtatott felület (mintázat) lekopik. 

FONTOS!

A Flexwall pvc burkolatok dekorációs panelek, tulajdonságaikban, jellemzőiben eltérnek a valódi fa-, kő-, vagy csempe anyagoktól, burkolatoktól! Azoknak csak valósághű utánzatuk, ezért használatnál ezt vegyük figyelembe!. A panelek lángállóak, tehát az anyag nem ég, de nyílt láng, vagy magas hő hatására megolvad, összezsugorodik. A paneleket ezért nem ajánljuk gáztűzhely, vagy kandalló mellé. A panelek beltéri dekorációs elemek, kültérre nem ajánljuk!

VIZES HELYISÉGEKBEN történő alkalmazás esetén figyeljünk a megfelelő vízzárásra, ügyeljünk arra, hogy a panelek mögé a későbbiekben víz ne kerülhessen! Használjunk műanyag záró profilt, szilikonos tömítőt-ragasztót. Felhívjuk a figyelmet, hogy a különböző tisztítószerek, súroló anyagok a panelek felületét károsíthatják, szín fakulást, szín változást okozhatnak, illetve a vizes-párás-nedves környezetben a nem megfelelő felrakásból adódóan a panelek mögött penészesedés is kialakulhat.

MAGAS HŐNEK kitett helyeken, illetve nyílt láng mellett a panelek szintén sérülhetnek, így a paneleket ne használja ilyen környezetben! Például kandalló, gáztűzhely, vagy egyéb olyan tűzhelyek közvetlen közelében, melyek magas hőt adnak le. A nem megfelelő használatból, vagy felrakásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk!  

A színárnyalat függ az aktuális gyártástól. A különböző gyártások között színeltérés lehet.

TIPP: A lemért méretek alapján kiszámolt darabszámra az illesztések, toldások és vágások miatti veszteség miatt, érdemes kb. +10%-al többet vásárolni! Valamint a különböző gyártásból származó panelek között színeltérés lehetséges, így utánrendelés esetén már nem biztos, hogy pontosan azt a színt tudjuk később biztosítani. 

FLEXWALL Kisokos! Minden amit tudni akarsz a pvc panelekről: itt

PVC falpanel képek, ötletek:

pvc-falpanel-kepek-galeria-otletek

 

Várjuk az elkészült, felrakott falpanelekről a referencia fotókat e-mailben, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beválthatod az következő vásárlásnál, bármelyik típusú falpanel termékünkre!

Galéria

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!

Hasonló termékek