Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
23.800 Ft
Mennyiség:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

PARAMÉTEREK

Termék Loft gipsz falpanelek
Méret 71,12×71,12 cm
Anyag GRC beton
Szín fehér, festhető
Súly 8 kg/db
Ajánlott ragasztó Rigips Rifix ragasztógipsz, dűbel erősítés szükség szerint
Négyzetméter igény 2 db
Minimum rendelés 10 db
Garancia 1 év

Loft Floral 12 design virágmintás beton falpanel

Ár:
23.800 Ft
Mennyiség:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 10!

Magas minőségben gyártott beton falpanelek a lengyel Loft Design System cégtől. Tökéletesen összeilleszthető, jól festhető falburkolat megoldás. Különleges design minták. Beltéri használatra alkalmazzuk.

Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 2 hét
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: beton-23
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Méret: 71,12×71,12 cm

Színe: 2 színben kapható (világos szürke, sötét szürke)

A kiválasztott színt megjegyzésben kell megadni rendeléskor.

Anyaga: GRC beton

Vatagság: 13-15 mm

Minta domborzata: 5 mm

Súly: 8 kg/db

Gyártó: Loft Design System

Származási hely: Lengyelország

Szállítás: kb. 2-3 hét

Minimum rendelés: 10 db
A paneleket megrendelésre szállítjuk. Lengyel partnerünktől közvetlenül a megrendelő címére, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után előlegszámlát küldünk emailben.

Rögzítése: Rigips Rifix ragasztógipsz, dűbel erősítés szükség szerint

A Loft Floral panelek tökéletesek bármilyen belsőtér dekorálásához. A klasszikus virág minta és a modern beton kombinációjából született panelek, bármilyen falat egyedivé és különlegessé varázsolnak.

A Loft GRC beton paneleket a luxusmegjelenés és a letisztult design inspirálta. A beton uralja a modern építészetet a mai világban, ami annak köszönhető, hogy ez anyag jól ötvözhető más anyagokkal és minden modern stílussal nagyszerűen harmonizál. A nyers, minimalista, fekete-fehér kontraszt stílus jól azonosul a modernizmussal. A legnagyszerűbb dekorációk a legegyszerűbb anyagokból készülnek. Az építőiparban sok féle anyagot használnak van azonban egy, amely mind közül kiemelkedik, ez a GRC beton, más néven az üvegszálas vasbeton. Ez az egyik leggyakrabban használt természetes anyag az építőiparban, amely a rendkívüli tartósságának és különleges textúrájának köszönhető. Összetétele speciális homokból, cementből, vízből, lúgálló üvegszálból, megfelelően kiválasztott vegyi anyagokból és színezékekből áll, amelyeket megfelelő arányban adagolnak egy adott technológiai rendszer szerint. Modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek falainak, valamint annak szigetelő funkcióját is segíti.

Minden egyes betonfajtának különböző természetes színárnyalatai vannak, amelyek az alapanyagok és a gyártási technológia kis különbségeinek eredményeként jelentkeznek. A gödrök szabálytalan elrendezése, enyhe színváltozása és elszíneződése természetes és a betonlemezek legnagyobb előnye. Természetességük lehetővé teszi, hogy az Ön belső tereit egyedivé, ipari jellegűvé és különlegessé tegyék.

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

A PVC Falpanel webáruházunkat láttad már? Klikk ide: www.pvcpanel.hu

Loft Design gipsz falpanel GALÉRIA

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!