Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
18.990 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

GD274 50x50 cm élethű műanyag zöldfal növényfal panel, műnövény falra

Ár:
18.990 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Fém akasztó Green Designer műnövény modul panelekhez Fém akasztó Green Designer műnövény modul panelekhez
250 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27
Modul panelekből összerakható műnövény faldekoráció, mely nem igényel semmilyen karbantartást. Vízálló, könnyen vágható és házilag  felrakható élethű műanyag zöldfal. Jól utánozza az igazi növényeket, bárhol lehet használni, legyen az egy lakás, iroda, étterem, vagy egy hotel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: GD274
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Minimum rendelés: 4 darab

Termék: Mesterséges zöld növény faldekoráció

Anyag: műanyag

A megrendelést kizárólag előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez számlát küldünk emailben. A termék közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére érkezik.

Főbb tulajdonságai:

-nem igényel karbantartást

-vízálló

-elrejti a fal hibáit

-házilag, könnyen összeszerelhető

-vágható, alakítható

Green Designers műnövény modulok

A modul műnövény falak egy kreatív és környezetbarát megközelítést nyújtanak a térdekoráció terén. Ezek a lenyűgöző faldekorációk nem csak esztétikusak, hanem számos előnnyel is járnak, és megteremtik a természet közelségét bármely helyiségben.

Az ilyen falak lényege, hogy valódi növények helyett műnövényeket, modul dekorációs elemeket használnak, amelyek élethű megjelenésűek, de nem igényelnek öntözést vagy karbantartást. Ezáltal lehetővé teszik a zöld környezet behozatalát olyan helyekre, ahol a hagyományos növények fenntartása kihívást jelenthet.

A modul műnövény falak rendkívül változatosak és testreszabhatóak. Ezek a modul elemek különböző típusú levelekből és virágokból állnak, így könnyen illeszthetők bármilyen térhez és stílushoz. A zöld falak lehetnek egyszerűek és minimalista megjelenésűek, vagy akár lenyűgöző műalkotások is, amelyek kiemelik a tér szépségét.

Az installáció gyors és egyszerű, így nem igényel különleges szakértelmet vagy hosszú kivitelezési időt. A faldekorációk alapjának általában érdemes egy festett OSB lapot használni, amelyet könnyedén rögzítenek a falhoz. A műnövényeket, leveleket vagy egyéb zöld elemeket pedig tűzéssel helyezzük el az alapon.

 

Modul műnövény faldekorációk előnyei:


A modul műnövény falak számos előnnyel járnak. Először is, frissességet és természetességet hoznak a térbe, javítva ezzel az általános légkört és hangulatot. Másodsorban, kiváló hangszigetelőként is szolgálnak, csökkentve a zajszintet a helyiségben. Harmadszor, környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos növényekhez képest, mivel nem igényelnek víz- és energiafelhasználást a fenntartásukhoz.

Összességében a modul műnövény falak egy izgalmas és kreatív módja annak, hogy a természet szépségét behozzuk otthonunkba, irodánkba vagy bármely más helyszínre. Ezek a zöld dizájnelemek nemcsak esztétikusak, hanem kényelmes és fenntartható alternatívát is kínálnak a térdekoráció terén. Legyen részese a zöld forradalomnak, és hozza meg a döntést a modul műnövény falakkal való környezetbarát dekoráció mellett!

 

Hol használhatóak a műnövény modulok?

 

A modul műnövény falak rendkívül sokoldalúak, és számos helyen és helyiségben hatékonyan alkalmazhatók a térdekoráció és a zöld környezet létrehozása terén. Íme néhány hely és helyiség, ahol jól használhatók:

Nappali: A nappali egyik falát díszítheti egy modul műnövény fallal, hogy frissességet és természetességet hozzon a helyiségbe.
Hálószoba: A hálószobában egy műnövény fal nyugtató atmoszférát teremthet és segíthet a pihentető alvásban.
Konyha: A konyhában az élő műnövényeket emuláló faldekorációk szép kontrasztot alkothatnak a modern berendezésekkel.
Irodákban és Munkahelyeken:

Recepció vagy Váróterem: Üdvözölje a vendégeket egy zöld és barátságos recepció terével.
Konferenciatermek: A műnövény falak segíthetnek a konferenciatermek hangulatának javításában és a kreativitás fokozásában.
Közös területek: Az irodai közösségi területeken a modul műnövény falak kellemes környezetet teremthetnek a dolgozók számára.
Kereskedelmi Helyeken:

Üzletekben: A boltokban a műnövény falak figyelemfelkeltő dekorációt nyújthatnak, és vonzóvá tehetik a termékeket.
Éttermek és Kávézók: Az éttermekben és kávézókban a zöld falak hangulatos környezetet teremthetnek, amely vonzza a vendégeket.
Közösségi Terekben:

Könyvtárak és Múzeumok: A műnövény falak hozzájárulhatnak a csendes és inspiráló közösségi terkek kialakításához.
Iskolák és Egyetemek: Az oktatási intézményekben a modul műnövény falak tanulási környezetet javíthatnak.
Kültéri Területeken:

Teraszok és Kertek: A kültéri műnövény falak egyedi atmoszférát teremthetnek a szabadban.


Lakóparkok és Közterek: A városi területeken a faldekorációk zöld szigeteket hozhatnak létre.


A modul műnövény falak alkalmazása csak a kreativitás és az igények kérdése. Ezek a faldekorációk nemcsak esztétikusak, de pozitív hatást gyakorolnak a légkörre és a hangulatra is, valamint frissességet hoznak bármely térbe. Természetes hatású faldekorációt hozhatunk létre a Green Designers panelekkel, mely növeli a komfortérzetet.

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

Modul műnövények tisztítása:

A műnövényfalak tisztítása egyszerű feladat, melyet néhány egyszerű lépéssel könnyedén elvégezhetünk. Íme egy általános útmutató a modul műnövényfalak tisztításához:

  1. Por és száraz szennyeződések eltávolítása: Használj puha kefét vagy porrongyot a műnövények és a modul falak porától való megtisztításához. Ügyelj rá, hogy minden részt alaposan tisztázz.

  2. Piszkos foltok kezelése: Amennyiben vizes foltok vagy más szennyeződések maradtak a műnövényeken, készíts el egy enyhén szappanos vizet, és használj puha szivacsot vagy ruhát a foltok eltávolításához. Töröld szárazra.

  3. Rendszeres karbantartás: Ismételd meg rendszeresen a tisztítási folyamatot, hogy megelőzd a szennyeződések felhalmozódását és megőrizd a műnövények esztétikus megjelenését.

  4. Finom szagtalanítás: Ha kellemetlen szagokat észlelsz, csepegtess néhány csepp illóolajat a tisztítás során. Ezzel friss illatot kölcsönözhetsz a műnövényeknek és a szobának.

  5. Zuhanyozzuk le a paneleket: Ha a modulokat úgy rögzítettük, hogy levehetőek, akkor le is lehet őket zuhany alatt tisztítani. A megszáradt paneleket pedig utána újra felrakhatjuk a helyére. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!