Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Kerma műbőr falpanel

kerma-mubor-falpanelek

Több mint 100 színben és 9 különböző formában kapható műbőr falpanelek, melyeket cégünk gyártja már több mint 10 éve! A panelekből készülhet falvédő, ágyvég, tv fal, előszoba faldekoráció. Igény esetén egyedi méretekben is gyártjuk! Könnyen tisztítható, strapabíró, minőségi falburkolat. A paneleket ragasztással kell rögzíteni. Weboldalunkon ingyenes színminta kérhető!

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
2.500 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.250 Ft
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
1.230 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
615 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
2.070 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
4.140 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
8.280 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
2.465 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
9.860 Ft -tól
Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
3.150 Ft -tól

A Kerma műbőr dekor falpanelek előnyei 

Fedezd fel a Kerma szintetikus bőr falpanel fantasztikus előnyeit és teremtsd meg az álmaid belső tereit! Az egyedülálló, dekoratív falburkolatunkkal varázslatos falvédőket, TV-falakat, ágyvégeket és előszobafalakat készíthetsz, amelyek színes megjelenésükkel életre keltenek minden helyiséget. Válaszd ki kedvenc színedet a több mint 60 elérhető árnyalat közül, hogy a saját stílusodnak megfelelően alakítsd a környezetedet!

A Kerma falipanelek egyszerű és gyorsan rögzíthetőek, így szakértő segítség nélkül is könnyedén felrakhatod őket bármilyen síkfelületre. Egyedi méreteket is gyártunk, így nem kell aggódnod az illesztéseknél és a falak egyenetlenségeinél. Utólagos felületkezelést sem igényelnek, így nem kell többé aggódnod a festés és tapétázás fáradtságos munkájával.

A Kerma dekor bőr falpanelek magas minőségben készülnek, tartós és minőségi anyagokat használunk a gyártáshoz. A felületük könnyen tisztítható, így nem kell többé az időigényes takarítással bajlódnod. Kiválóan kombinálhatóak a lakás berendezésével, és a változatos mintáknak köszönhetően az igényeidnek megfelelően alakíthatod ki a saját stílusodat. Ne habozz tovább, rendeld meg most és varázsold át az otthonodat a Kerma falpanelek segítségével!

  • Több mint 60 árnyalatban rendelhető
  • Egyszerű és gyors felrakás
  • Felrakása nem igényel szakembert se
  • Egyedi méretekben is rendelhető 
  • Utólagos felületkezelést nem igényel
  • Bármilyen síkfelületen alkalmazható
  • Magas minőségben készítjük
  • Jól kombinálható a lakás berendezésével
  • Tartós, minőségi műbőr anyagokat használunk
  • Könnyen tisztítható felület

Hol használható a Kerma falipanel? 

A műbőr és textil bevonattal ellátott dekor falipanelek olyan vagány dekorációs megoldásokat kínálnak, melyekkel egy igazán egyedi hangulatot varázsolhatsz bármelyik szobába. Készülj fel arra, hogy mindenki elképed majd, amikor belép a lakásodba, hiszen ezekkel a panelekkel igazán látványos előszobafalakat, gyerekszoba falvédőket, és modern tv falakat hozhatsz létre. Az étkezőben pedig kényelmesen falatozhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a falak állapota miatt. Ráadásul ezek a panelek nem csak szépek, hanem kis mértékben hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, így akár még energiafogyasztásodat is csökkentheted velük. Legyen az stílusosan modern, vagy kreatív bohém, ezekkel a panelekkel minden elképzelésedet megvalósíthatod.

A Kerma falpanel felhelyezése 

Tudod, hogy mennyit spórolhatsz, ha saját kezűleg alakítod át a lakásodat? Most itt a lehetőség, hogy egyszerűen és gyorsan újítódnak fel a falaid a Kerma falpanelekkel! Nem kell keresgélned mesterembereket, hiszen házilag is könnyedén felhelyezheted őket. Csak pár szerszámra lesz szükséged, és már kezdhetsz is neki! A panelek méretre készülnek, így nem kell vágnod őket. A felhelyezés is egyszerű: csak ragasztóra, kinyomópisztolyra, szivacsra vagy papírtörlőre van szükséged. A felrakással sem kell küzdened, mert a vízszintre figyelve soronként tudod majd egymás mellé rakni a paneleket. Nem kell szakemberhez fordulnod, hiszen Te is képes vagy a tökéletes végeredményre!

  • A paneleket nem kell vágni, méretre készülnek
  • A méréshez használjunk mérőszalagot, colostokot
  • A panelek ragasztásához vízbázisú ragasztóra és egy kinyomópisztolyra van szükség
  • A felesleges ragasztó eltávolításához pedig szivacs, vagy papírtörlő alkalmas

 A ragasztót könnyebben kitudjuk nyomni a tubusból, ha a csőrt nem tesszük rá a tubus végére. 

Miért válassza a Kerma Design kínálatát? 

Fedezd fel az ország legnagyobb választékát a Kerma falpanel és design falburkolat kínálatában, most elérhető a webáruházunkban! Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal garantáljuk, hogy a termékeink magas minőségben készülnek, kézzel készített Kerma műbőr és textil paneleink egyedülálló megjelenést biztosítanak otthonodban. A standard kínálatunkon kívül egyedi elképzeléseidet is megvalósítjuk, csak szólj nekünk!

Bármilyen kérdésed vagy kérésed van, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre. Ha valamilyen termékünket azonnal szeretnéd átvenni, raktárkészletünkből szállítjuk neked 2-5 munkanapon belül. Ha pedig valamilyen speciális falpanel érdekel, amit csak rendelésre tudunk beszerezni, semmi gond, a várható szállítási időt minden terméknél jelezzük, hogy könnyen tudj tervezni. Csak ne habozz, vásárold meg most a Kerma falpaneljeit, és álmodd meg otthonod új designját velünk!

A műbőr falpanel nagyszerű választás lehet a lakásban, mert számos előnnyel rendelkezik. Először is, vizuálisan nagyon vonzó és kifinomult megjelenést biztosít a belső térben. A műbőr anyaga és textúrája számos stílusban megállja a helyét, beleértve a modern, a skandináv, a vintage és az ipari stílust is.

Másodszor, a műbőr falpanel kiválóan használható falvédőként, mivel megvédi a falat a karcoktól és a szennyeződésektől. Ez különösen fontos lehet az előszobában, ahol a falak nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.

Harmadszor, a műbőr falpanel hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, így segít fenntartani a belső tér hőmérsékletét és csökkenteni a zajokat.

Negyedszer, a műbőr falpanel könnyen karbantartható és tisztítható, így könnyen eltávolíthatók róla a foltok és a por.

Összességében, a műbőr falpanel számos előnnyel rendelkezik, és nagyszerű megoldás lehet a lakásban, ha elegáns, praktikus és könnyen karbantartható megoldást keresünk a falak burkolására.


.Bármilyen kérdés esetén, vedd fel velünk a kapcsolatot