Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Kerma műbőr falvédő

kerma-mubor-falvedo

Nagyon sok színben és mintában kapható 200 x 75 cm méretű falvédőink, melyeket cégünk gyártja már több mint 10 éve. Igény esetén egyedi méretekben is kérhető! Könnyen tisztítható, strapabíró, modern falvédőink nagyon kedveltek vásárlóink körében. Weboldalunkon ingyenes színminta is kérhető itt: INGYENES színminta

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
2.500 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.250 Ft

A Kerma műbőr falvédők előnyei 

A műbőr falvédő olyan falburkolat, amely kiváló minőségű műbőr anyagból készül. Az ilyen falpanelek elsősorban a falak védelmére szolgálnak, hiszen megóvják azokat a mechanikai sérülésektől és a kosztól. Emellett nagyon dekoratívak is, és széles választékban állnak rendelkezésre, így lehetőség van arra, hogy a belső tér stílusához és színvilágához is illeszkedjenek.

A Kerma Design által készített műbőr falvédők rendkívül tartósak és ellenállóak, mivel a műbőr anyag nem kopik, nem szakad és könnyen tisztítható. Ezen kívül a falvédők egyedileg méretre vágva és különböző mintázatokkal ellátva kaphatók, így lehetőség van arra, hogy az adott enteriőr stílusához és ízléséhez illő megoldást válasszunk.

  1. Esztétikus megjelenés: A Kerma műbőr falpanelei nagyon elegánsak és modernek, így tökéletesek lehetnek a hálószoba vagy gyerekszoba belsőépítészeti kialakításához. A széles színválaszték miatt könnyen lehet olyan falvédőt találni, amely harmonizál a szoba bútorzatával és általános dizájnjával.

  2. Mechanikai védelem: A hálószobában és a gyerekszobában is gyakran előfordul, hogy a falak sérülnek, amikor a bútorokat áthelyezik vagy a gyerekek játékaihoz nekiütköznek. A Kerma műbőr falvédők segítenek megvédeni a falakat a karcolásoktól, horzsolásoktól és más mechanikai sérülésektől.

  3. Hangszigetelés: A hálószoba és gyerekszoba olyan helyek, ahol az alvás és a pihenés nagyon fontos, és a zajok zavaróak lehetnek. A Kerma műbőr falvédők hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkenthetik a külső zajok behatolását a szobába.

  4. Tisztíthatóság: A gyerekszoba és hálószoba olyan helyek, ahol a tisztaság különösen fontos. A Kerma műbőr falvédők nagyon egyszerűen tisztíthatóak, egy puha ruhával és enyhe tisztítószerrel könnyedén eltávolítható a kosz és a foltok.

  5. Tartósság: A Kerma műbőr falvédők rendkívül tartósak és ellenállóak, ami azt jelenti, hogy hosszú éveken át megóvják a falakat a sérülésektől és a kosztól.

A Kerma design műbőr falvédők előnyei a hálószobában és gyerekszobában is számosak lehetnek. Az alábbiakban felsorolunk néhányat ezek közül:

  • Több mint 60 árnyalatban kapható
  • Egyszerű és gyors felszerelés
  • Felrakása nem igényel szakembert 
  • Akár egyedi méretekben is rendelhető 
  • Utólagos felületkezelést nem igényel
  • Bármilyen síkfelületen alkalmazhatjuk
  • Magas minőségben gyártjuk
  • Jól kombinálható a lakás berendezésével
  • Tartós, minőségi műbőr anyagokat használunk
  • Könnyen tisztítható felület

Hol használható a Kerma falvédő? 

A műbőr vagy textil bevonattal ellátott falvédők olyan vagány dekorációs megoldásokat kínálnak, melyekkel egy igazán egyedi hangulatot varázsolhatsz bármelyik szobába. A Kerma műbőr panelekből készült falvédők nem csak szépek, hanem kis mértékben hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, így akár még energiafogyasztásodat is csökkentheted velük. Bármelyik szobába rakhatjuk az ágy mögé a falvédőt. De használhatjuk ágyvégként is. A gyerekszobában akár nyomtatott műbőr panelekből álló falvédőt is választhatunk. Akár hozott fotó, vagy kép alapján is! 

A Kerma falpanel felhelyezése 

A Kerma falpanelek segítségével most egyszerűen és gyorsan felújíthatod otthonod falait, ráadásul még pénzt is spórolhatsz! Nincs szükség mesteremberekre, mert a panelek egyszerűen felhelyezhetők saját kezeddel. A panelek méretre készülnek, így nem kell vágnod őket, és a felhelyezés sem igényel sokszor szakembert. Csak ragasztóra, kinyomópisztolyra, szivacsra vagy papírtörlőre lesz szükséged. A panelek egymás mellé egyszerűen sorban helyezhetők el, vízszintre figyelve, így garantáltan tökéletes végeredményt érhetsz el. Ne várj tovább, tedd magadévá a Kerma falpaneleket, és alakítsd át otthonodat személyes stílusodnak megfelelően!

  • A paneleket nem kell vágni, méretre készülnek
  • A méréshez használjunk mérőszalagot, colostokot
  • A panelek ragasztásához vízbázisú ragasztóra és egy kinyomópisztolyra van szükség
  • A felesleges ragasztó eltávolításához pedig szivacs, vagy papírtörlő alkalmas

 A ragasztót könnyebben kitudjuk nyomni a tubusból, ha a csőrt nem tesszük rá a tubus végére. 

A Kerma falvédőket nem csak ragasztással lehet a falra rögzíteni. A paneleket rakhatjuk egy hordozóra is, ami egy bútorlap. Erről itt olvashatsz: MOBIL FALBURKOLAT MEGOLDÁS

Miért válassza a Kerma Design kínálatát? 

Ha szeretnéd, hogy otthonod falai egyedi, stílusos és praktikus megoldással legyenek védve, akkor ajánljuk a Kerma műbőr falvédőit! A magas minőségű anyagból készült panelek könnyen felhelyezhetők, és nem csak védik falaidat, de látványos dekorációs elemként is szolgálnak. Hő- és hangszigetelő tulajdonságuk pedig még energiát is takarít meg számodra. A különböző színek és mintázatok közül pedig garantáltan megtalálod azt, ami leginkább kifejezi személyes stílusodat és otthonod hangulatát. Többé nem kell aggódnod a falak állapota miatt, és élvezheted az egyedi és stílusos megjelenést, amit a Kerma falvédők biztosítanak!

Bármilyen kérdésed vagy kérésed van, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre. 

A műbőr falpanel nagyszerű választás lehet a lakásban, mert számos előnnyel rendelkezik. Először is, vizuálisan nagyon vonzó és kifinomult megjelenést biztosít a belső térben. A műbőr anyaga és textúrája számos stílusban megállja a helyét, beleértve a klasszikus, a modern, a vintage és a skandináv stílust is.