Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
5.380 Ft
Mennyiség:db

PARAMÉTEREK

Termék KERMA filc panel
Méret 25 x 50 cm
Anyag Idea filc 60% gyapjú, 40% viszkóz
Szín okker-356
Súly 220-550 g/m2
Ajánlott ragasztó Soudal T-rex és Soudal T-rex transzparens
Négyzetméter igény 8 db
Minimum rendelés 1 db
Garancia 1 év

KERMA filc panel okker-356 25x50cm, gyapjúfilc, nemez falburkolat

Ár:
5.380 Ft
Mennyiség:db
Azoknak, akik szeretik a természetes anyagokat, kiváló falburkolat megoldás! Hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. A panelekből falvédő, előszobafal, ágyvég, tv fal és egyéb faldekoráció is készülhet.
Elérhetőség: Rendelhető, szállítás: 1-2 hét
Szállítási díj: 2.290 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kerma Design
Cikkszám: filc-87
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

előszobába

nappaliba

hálószobába

gyerekszobába

dolgozószobába

étkezőbe

nem csak otthonra, hanem hotelekbe, irodákba, üzletekbe, éttermekbe és bármilyen helyre, ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani. 

Felrakása:

A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a filc panelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.

A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.

Ajánlott ragasztók: 

Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)

Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)

Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf


 

A falburkolat tisztítása:

A filc dekorpanelek tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt.

FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA 

Rendelhető panel méreteink: 50x50cm, 50x25cm, 25x25cm, 25x12,5cm, 12,5x12,5cm, 12,5x50cm, 25×100 cm

A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%

Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat!

A biológiailag lebontható és megújuló gyapjú filc nedvességálló, önoltó, és remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír, továbbá fantasztikus színekre festhető és hihetetlenül fényálló!

Felhívjuk figyelmét, hogy az eltérő időpontban festett azonos színek között árnyalatnyi eltérések lehetnek a gyapjú természetes tulajdonságai miatt!

Gyapjúfilceink tulajdonságai

A gyapjúfilc, vagy gyapjúnemez az egyik legősibb ember alkotta textil. A gyapjúfilc elkészültéhez a gyapjú alapanyag vizes nemezelési folyamaton esik át, amely a szálak kártolásából, azaz fésüléséből, sűrítéséből, és összenyomásából áll, amelyet víz segítségével végeznek. A nemezelhetőség az állati szőrök természetes tulajdonsága, legtöbbjük képes összeállni és tömör anyagot képezni.

A gyapjú különösen alkalmas a nemezelésre, sokkal jobb, mint a szintetikus szálak. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik mint pl. az egyedülálló tartósság és ellenálló képesség. A szálak hullámossága természetes rugalmasságot biztosít. Ez a rugalmasság teszi ellenállóvá, míg a szálak külső burkolata védőfilm réteget képez, amely a kopásállósága záloga. A lanolin, a vékony viaszos bevonat a gyapjú szálakon a gyapjút vízállóvá és fénytűrővé teszi. A gyapjú jól festhető, mivel a természetes festékek egészen a szál közepéig beivódnak és a szín intenzívvé és állandóvá válik. Ezen kívül mivel minden gyapjúszál természetes nedvességtartalommal bír, tökéletesen tűzálló, mindennemű kémiai kezelés nélkül. Ha tűz éri, ahelyett hogy meggyulladna szenesedni kezd és önmagától kialszik, amikor eltávolítják a tűzből.

Ezen remek természetes tulajdonságok a gyapjúfilcet mind dekoratív célokra, mind ipari felhasználásra rendkívül alkalmassá teszik.

A biológiailag lebontható és megújuló gyapjú filc nedvességálló, önoltó, és remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal bír, továbbá fantasztikus színekre festhető és hihetetlenül fényálló!

Felhívjuk figyelmét, hogy az eltérő időpontban festett azonos színek között árnyalatnyi eltérések lehetnek a gyapjú természetes tulajdonságai miatt!

KERMA gyapjúfilc falpanelek felépítésében és méreteiben megegyeznek a KERMA műbőr panelekkel, de itt műbőr helyett különböző színű, 1 mm vastag gyapjúfilc a bevonat. A panelek alapja egy 1cm vastag faforgácslap, melyen 1cm vastag szivacs és az arra feltűzött 1mm vastag gyapjúfilc található. A panelek igény esetén szivacs nélkül is rendelhetők, de az ár ebben az esetben is ugyanaz.

Az Idea filc a kézművesek legkedveltebb anyaga. Remekül varrható, szép és természetes. Időtálló játékok, ruhadarabok és más dekorációk készíthetők belőle. Fantasztikus színekben elérhető, amelyek erős napfény hatására sem változnak. Nem foszlik, nincs visszája, nincs száliránya, meleg és légáteresztő. A gyapjú filc biológiailag lebontható és megújuló anyag, nedvességálló, önoltó, és egyedülálló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. A gyártás során használt festékanyagaink nem tartalmaznak nehéz fémeket és más egészségre káros anyagokat, így bőrrel érintkezve nincs semmilyen irritáció.

Multifelt Factory gyapjúfilcei bevizsgáltak és  megfelelnek a szigorú Öko-Tex Standard 100 előírásainak, így az emberi bőrrel való közvetlen érintkezésre és pici gyermekek számára is készíthetünk belőle faldekorációt.

Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk.

TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót. 

 

Várjuk az elkészült, felrakott falpanelekről a referencia fotókat e-mailben, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beválthatod az következő vásárlásnál, bármelyik típusú falpanel termékünkre!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!