KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

KERMA Design... A FALPANEL szakértő!

Deira

Deira
Deira
Deira
Deira
Deira
Deira
1 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: laokoon-7

Laokoon beltéri falburkolat

Falburkolat típus: Deira

Mintázat: Dragon

A Laokoon beltéri dekorációs falburkolatok egy falfelület egészének vagy egy részének vagy bútor előlapjának burkolására szolgálnak. A felhelyezés előtt ellenőrizze a felület egyenletességét, pontosan jelölje ki a borítani kívánt felületet, ügyelve a vízszintes és függőleges irányokra, derékszögre. A sima felület és a pontos kijelölés nagyban befolyásolja a végeredmény minőségét.

A Trapeze és Dragon mintázat pozitív és negatív szélekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a panelek egymás mellé helyezésekor az illesztések fedésbe kerüljenek. Emiatt a két mintázat esetében a kiindulási paneleket a hordozó vonalában le kell vágni, figyelve a függőleges irányokra, derékszögre. A Classic mintázat esetében nem kell a kiindulási panel szélét levágni.

A paneleket vízbázisú, polisztirolhoz ajánlott ragasztóval rögzítheti a falra, figyelembe véve a ragasztó gyártójának használati utasításait. Ezek előnye, hogy a felragasztás után még egy rövid ideig igazíthatók. Ne használjon oldószeres vagy kontaktragasztót. Ügyeljen arra, hogy a ragasztót egyenletesen oszlassa szét a hátlap felületén, különösen ügyelve a szélekre és sarkokra.

A falburkolat felhelyezhető keretbe foglalva, vagy a fal egy adott éléhez illesztve is. Amennyiben a falburkolatot több, egymással találkozó falra helyezi fel, amelyek pozitív vagy negatív élekben találkoznak, célszerű az éleken profilokat elhelyezni a jobb illeszkedés kedvéért.

Az Ön falburkolatához illeszkedő színű profilok a falburkolatokkal együtt szerezhetők be igény esetén. Amennyiben profilt alkalmaz, az installálást a szegőprofil felrakásával kezdje, illessze azt hozzá a pozitív, illetve negatív sarkokhoz. Rögzítse a profilokat a falhoz. Használjon vízmértéket a függőleges irány beállításához. A plasztikusság hatásának növelése érdekében a felső megvilágítást javasoljuk, amelynek elhelyezését a falburkolat síkjától merőlegesen, minimum 10 cm távolságban ajánljuk. A munka megkezdése előtt javasoljuk, hogy tekintse meg az installálásról készült filmünket:


A plasztikusság hatásának növelése érdekében a felső megvilágítást javasoljuk, amelynek elhelyezését a falburkolat síkjától merőlegesen, minimum 10 cm távolságban ajánljuk.

Kezelési útmutató:

A falburkolat kisebb szennyeződések esetén könnyen tisztítható nedves ruhával. A megtisztított nedves felületet törölje szárazra egy puha ruhával. Általános kárpittisztító spray vagy kendő is alkalmazható, amely nem tartalmaz oldószert. A tisztítószerek használatakor kövesse a gyártó által leírt használati utasítást. Tisztítás előtt ajánlatos a színtartósságot egy kisebb, nem feltűnő helyen ellenőrizni. Ne használjon oldószeres vegyi anyagokat. Ajánlott tisztítószer: Stoffinet spray

A Laokoon falburkolat beltéri használatra ajánlott (kivéve vizes blokk), kültéri használatra és erősen párásodó helyiségekben való felhasználásra a jótállás nem terjed ki. Kérjük installálás előtt ellenőrizze, hogy a burkolatelemeken látható-e esztétikai hiba (színhiba, törés, repedés, stb.) a jótállás nem terjed ki a hibás darabok beépítéséből eredő károkra.

laokoon-design-belteri-falburkolat-informaciok.pdf

Ár: 50 000 Ft Egységár: 50 000 Ft /m2
+ Véleményt írok

#2 - Csóka Tamara2017.08.06. 13:54

Pazar!

#1 - Smál Orsolya2017.07.18. 20:10

Like! :-)