Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
3.200 Ft

PARAMÉTEREK

Termék Polisztirol dekorpanel
Méret  50x50cm
Vastagság  1,9 cm
Anyag EPS polisztirol 35kg/m3
Szín fehér, festhető
Súly 0,15 kg/ panel
Minimum rendelés 4 db panel
Származási hely Lengyelország

SZÁMOK polisztirol fehér festhető 3d falburkolat (50x50cm), 3d falpanel

Ár:
3.200 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Soudal 50A Soudal 50A ragasztó oldószermentes, polisztirol falpanelek, álmennyezetek, díszlécek, dekorelemek ragasztásához
1.690 Ft
A Decortena egy modern, dekoratív falburkolat megoldás polisztirol anyagból, kedvező ár-érték arányban. Összefüggő, jól illeszthető mintákban. Beltéri használatra ajánljuk. Festhető bármilyen színre, vizesbázisú termékekkel. Felrakása egyszerű, házilag megoldható!
Elérhetőség: Szállítás alatt
Szállítási díj: 2.290 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: decortena-7
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

hálószobába

nappaliba

mennyezetre

gyerekszobába

nem csak otthonra, hanem irodákba, hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív falburkolatot szeretnénk kialakítani

Felrakása:

A falburkoló panelek felrakása könnyű, házilag is kivitelezhető, szakember nélkül is, de igény esetén bízzunk meg vele szobafestő szakembert. A dekopanelek felrakása megegyezik a mennyezeti polisztirol burkolólapokkal. A panelek ragasztással rögzíthetőek az adott falfelületre, majd bármilyen beltéri oldószermentes (vízbázisú) falfestékkel a kívánt színre festhetőek. Úgy végezzük, hogy a ragasztót nyomjuk (helyezzük) a polisztirolhab hátoldalára, majd a paneleket nyomjuk a falra. Festéséhez is használhatjuk az álmennyezetekhez, stukkókhoz ismert anyagokat. Használjunk beltéri diszperziós latex festéket, ragasztáshoz pedig vizes bázisú szerelőragasztót. A panelek vágása egy meghatározott méretre nagyon egyszerű, csak egy tapétázó kés szükséges.

Ajánlott ragasztó: Soudal 50A 1 tubus 2 m2-hez elegendő

A falburkolat tisztítása: A paneleket száraz portörlővel tisztíthatjuk. 

A falpanel tulajdonságai:

A Polistar polisztirol dekorpanelek olcsó beltéri falburkolat, melyek segítségével ötletes megoldásokat alakíthatunk ki. 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a panelek egyszerű dekorációs elemek, minőségben és kivitelben különböznek a hasonló, de más anyagból készülő, drágább falpanelektől. A falpanelek anyaga EPS polisztirol, mely hasonló/azonos a forgalomban kapható egyes díszlécek, vagy álmennyezetek anyagával. Mivel a panelek anyaga polisztirol (hungarocell), ezért elsősorban olyan helyekre ajánljuk, mely nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. A termék nem ellenálló az oldószeres anyagokkal szemben, pl: aceton, hígítók, nitro, vagy egyéb oldószeres ragasztóknak.Lehetőség szerint plafontól lábazatig alkalmazzuk. Kiválóan alkalmas tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! Az EPS dekoratív panelek nagyon könnyűek, nem törnek vagy repednek, ha leesik vagy gondatlanul kezelik. Nagy előnye a paneleknek a könnyű súly, könnyen szállítható, nem terheli a falat, ezért tökéletes a mennyezetre is. 

Várjuk az elkészült, felrakott panelekről a referencia fotókat, melyekért cserébe vásárlási KUPON jár! A kupont beváltható a következő vásárlásnál, bármelyik típusú falburkoló panel termékünkre!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!