Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ragasztó, szerszám

A falpanelek többsége ragasztással rögzíthető az adott falra. Ehhez ajánlunk különböző ragasztókat. A felrakáshoz szükséges szerszámok is megtalálhatóak webáruházunkban, illetve egyéb hasznos szerszámok, melyek egy háztartásban szükséges lehet felújítás, vagy barkácsolás során. 
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
4.790 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
790 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
2.890 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
3.890 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.990 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
3.590 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.990 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
690 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.890 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.490 Ft
Rendelhető, szállítás: 2 hét
1.590 Ft

Ragasztók és Szerelési Kiegészítők - Minden, Amire Szükséged Van a Falpanel Telepítéshez és Szereléshez!

Falpanel webáruházunk ragasztó és szerszám kategóriájában olyan termékeket találhatunk, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan rögzíthetjük a különböző dekor paneleket, falburkolatokat. A kategóriában található termékek széles választékban állnak rendelkezésre, így biztosan megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

A ragasztóink elsősorban a Soudal termékei, melyek minden típusú falpanelhez biztosítanak megoldást, megfelelő tapadást. A ragasztók mellett a kategóriában találhatók különböző szerszámok is, amelyek segítségével könnyebben és pontosabban tudjuk felhordani a ragasztót, vagyis felhelyezni a falpaneleket. Webáruházunkban a legtöbb falpanel házilag is felrakható, nem szükséges hozzá kivitelező szakember. 

A Kerma ragasztó és szerszám kategóriájában található termékek kiváló minőségűek és megbízhatóak. A termékek széles választéka és a kedvező árak miatt a kategória ideális választás mindazoknak, akik minőségi ragasztókat és szerszámokat keresnek.

Az alábbi termékek találhatóak meg ebben a kategóriában többek között: Soudal T-REX Ragasztó Transzparens: Ez a ragasztó ideális választás PVC falpanelekhez, műanyag panelekhez és más nem porózus anyagokhoz. Nagyon jó tapadást biztosít, megbízható ragasztó. Soudal 50A: Az oldószermentes Soudal 50A ragasztó alkalmas polisztirol falpanelek, álmennyezetek, díszlécek és dekorelemek ragasztásához. Soudal T-REX Ragasztó: Ez a T-REX ragasztó kiválóan alkalmas műbőr, textil kárpitozott falpanelekhez, valamint fa, MDF lamellákhoz és porózus anyagokhoz. Soudal Fix-All Flexi: A Soudal Fix-All Flexi ragasztó kifejezetten a Wallart falpanelek ragasztásához készült. Kinyomópisztoly szükséges a fenti ragasztókhoz, mely szintén megtalálható webáruházunkban.