Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.790 Ft
Mennyiség:db

PARAMÉTEREK

Termék Kézi kinyomópisztoly
Minimum rendelés 1 db
Garancia 1 év

Kézi kinyomópisztoly kartusos, tubusos ragasztókhoz

Ár:
4.790 Ft
Mennyiség:db
A falpanelek felrakásához elengedhetetlen néhány egyszerű eszköz is, mely segíti és egyszerűvé teszi a munkánkat. Ezek az eszközök, szerszámok a későbbiekben is hasznosak lehetnek minden háztartásban!
Elérhetőség: Raktáron, szállítás: 2-5 nap
Szállítási díj: 2.290 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: szerszám-1
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

Termék: kinyomópisztoly

Marathon Fiba

Gyártó: Schuller

Kinyomópisztolyok a pontos adagoláshoz, fokozatmentes előretolással, optimális erőátvitellel. Mindenféle anyaghoz, amely a kartusban kapható, mint pl. szilikon, akril, ragasztók és egyebek 

Fő jellemzők:

  • Pontos adagolás: A kinyomópisztolyok tervezése során a Schuller kiemelt figyelmet fordított a pontos adagolásra, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy precízen dolgozhassanak.

  • Fokozatmentes előretolás: A fokozatmentes előretolás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabályozzák a ragasztó vagy tömítőanyag kiadagolását a kívánt mennyiségben és sebességgel.

  • Optimális erőátvitel: Az eszközök kialakításában az optimális erőátvitelre helyezték a hangsúlyt, így könnyedén és hatékonyan lehet dolgozni velük.

  • Univerzális alkalmazhatóság: A kinyomópisztolyok bármilyen anyaghoz alkalmazhatók, amelyek kartusban kaphatók, így ideálisak szilikonokhoz, akrilokhoz, ragasztókhoz és más anyagokhoz.

Felhasználási területek:

  • A falpanelek rögzítése: A kinyomópisztolyok nélkülözhetetlenek a falpanelek precíz és hatékony rögzítéséhez a különböző falfelületeken. A fokozatmentes előretolás lehetővé teszi a ragasztó vagy tömítőanyag pontos adagolását a panel rögzítése során.

  • Széles körű alkalmazások: Ideálisak olyan márkanévhez kötött falpanelekhez, mint a KERMA, Flexwall, Regul, MyWall, M-Flex, WallArt, Fluffo, és ajánlottak a webáruházban kapható kartusos vagy tubusos SOUDAL ragasztókhoz.

A Schuller Kinyomópisztolyok kiváló minőségű kivitelezésükkel és rugalmasságukkal egyaránt megfelelnek a felhasználók elvárásainak, és segítik a professzionális eredmények elérését a ragasztási és tömítési projektek során.

A falpanelek többsége ragasztással rögzíthető az adott falfelületre. Ehhez a művelethez elengedhetetlen segítség a kinyomópisztoly alkalmazása. A kinyomópisztoly alkalmas pl. a KERMA, Flexwall, Regul, MyWall, M-Flex, WallArt, Fluffo falpanelekhez ajánlott, webáruházunkban található kartusos, tubusos SOUDAL ragasztókhoz

Hasonló termékek

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.990 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.990 Ft
Raktáron, szállítás: 2-5 nap
1.890 Ft
Rendelhető, szállítás: 2 hét
1.590 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!