Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-21

STIKWALL 653-201 falpanel

Ár:
6.690 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-21
Stikwall kő hatású polisztirol falpanel igényes falburkolat kedvező ár-érték arányban. A Stikwall falpanel egy rendkívül könnyen felhelyezhető hő- és hangszigetelő falburkolat típus. Kültérre is alkalmas erkély, terasz, lábazat, homlokzat, kerítés vagy medence külső falának dekoratív burkolására.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stikwall
Cikkszám: stikwall-8
KOCKÁZATMENTES VÁSÁRLÁS 14 napos pénzvisszafizetési garancia
GYORS INFORMÁCIÓ Kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged? Hívj minket! 06706386088 | 0652792949
KIVÁLÓ GOOGLE ÉRTÉKELÉS Vásárlóink visszajelzése alapján!
FIZETÉS Készpénz, bankkártya vagy banki utalás

TERMÉKLEÍRÁS

FONTOS

Színeltérés előfordulhat a különböző gyártási szériák között, ezért későbbi utánrendelés esetén nem garantálható a pontos színazonosság.

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

A Stikwall falpaneljeinket számos különböző helyiségben ajánljuk, mint például a hálószobában, előszobában, dolgozószobában, nappaliban, gyerekszobában és kültéren. Emellett ideálisak irodákhoz, apartmanokhoz, szalonokhoz, éttermekhez és minden olyan helyre, ahol kreatív és dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani.

Beltérre és kültérre egyaránt alkalmas falburkolat a lakás bármely részére, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív faldekoráció szeretnénk kialakítani

Kültéri felhasználás esetén javasoljuk és ajánlott a panelek felületét egy vizesbázisú UV álló kültéri lakkal lekezelni.

Felrakása: 

A Stikwall falpanel felrakása egyszerű és gyors. Csak tisztítsa meg a felületet, hogy száraz, pormentes és sima legyen. A panelek ragasztással rögzíthetők festett falra, gipszkartonra, osb lapra, meglévő csempére és tapétára is. Fontos, hogy zsíros, nedves, vizes, salétromos vagy penészes felületre, valamint nem stabil tapétára ne ragassza fel a kőmintás, famintás és téglamintás paneleket. Beltéren a  Stikwall falpanel felhelyezés után nem igényel további felületkezelést vagy festést. Kültéren vízbázisú UV álló kültéri lakkal ajánlott lekezelni. Bármilyen vízbázisú lakk, amely alkalmazható kőre vagy fára, az alkalmazható Stikwall falpanelekre is. 

Ajánlott ragasztó:

Soudal 50A ragasztóSoudabond Easy ragasztóhab

A falburkolat tisztítása:

A Stikwall falpanel tisztítása egyszerű. A panelek könnyedén tisztíthatók száraz vagy nedves portörlővel. Vegyszeres tisztítószer használata Tilos!

TIPP: 

Fontos, hogy a megrendelés során figyelembe vegye a pontos mennyiséget. Javasoljuk, hogy a tervezett méretek alapján számoljon körülbelül 10%-kal több panellel a helyes illesztések, toldások és vágások miatti veszteség miatt.

A falpanel tulajdonságai:

A Stikwall falpanel tulajdonságai kiemelkedőek. A panelek alapját egy könnyű, hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező polisztirol alkotja, amelyet egy időjárásálló, kemény műgyanta bevonattal kombinálunk. A panelek valódi 3D-s felülete valósághűen utánozza a fa- vagy kőburkolatok mintázatát, és lenyűgöző fény-árnyék hatást hoz létre, amelyet LED világítással tovább fokozhatunk. A Stikwall falpanel használatával időt és pénzt takaríthat meg, mivel gyorsan és tisztán kivitelezhető, és nem keletkezik nagy mennyiségű törmelék. A panelek természetes megjelenéssel rendelkeznek, ellenállnak a baktériumoknak és gombáknak, valamint vízállóak is.

Fedezze fel a Stikwall falpaneljeinket - az ideális megoldást dekoratív falburkolatra keresve! A Stikwall falburkolatok kőmintás, téglamintás, famintás és lamella mintás designokban érhetők el, és tökéletes választásnak bizonyulnak beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. Ezek a 3D falpanel-ek könnyedén felszerelhetők és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek bármelyik helyiségnek.

A téglaminta, kőminta, faminta és lamella bordás minta kiváló választás a következő stílusokhoz és helyekhez, amikor Stikwall falburkolatokkal szeretnénk díszíteni:


Vintage és rusztikus stílus: A téglaminta és kőminta ideálisak a vintage és rusztikus stílusú térben történő használatra. Ezek a minták egy időtlen megjelenést kölcsönöznek, és kiemelik a helyiség karakterét.

Modern és ipari stílus: A lamella bordás minta tökéletesen illeszkedik a modern és ipari stílusú enteriőrökhöz. Ez a letisztult, vonalas minta dinamikus megjelenést nyújt, és fokozza a tér textúráját.

Skandináv stílus: A faminták tökéletesen passzolnak a skandináv stílusú enteriőrökbe. Ezek a minták természetes és meleg hatást keltenek, és harmonizálnak a skandináv design minimalista vonalvezetésével.

Loft stílus: A téglaminta és kőminta tökéletes választás a loft stílusú terekhez. Ezek a minták urbánus és nyers megjelenést kölcsönöznek, és egyedi karaktert adnak a falaknak.

Minimalista és modern stílus: A lamella bordás minta és a sima felületű Stikwall panelek tökéletesen illenek a minimalista és modern stílusú enteriőrökbe. A tiszta vonalak és az egyszerű megjelenésű panelek letisztult eleganciát sugároznak.

Az említett minták széleskörűen alkalmazhatók a lakás bármely részén, beleértve a nappalit, hálószobát, konyhát, előszobát és dolgozószobát. Emellett kiválóan használhatók üzletekben, éttermekben és más közösségi terekben is.

Fedezze fel a Stikwall falpaneljeinket most, és teremtsen lenyűgöző és stílusos faldekorációt otthonában vagy üzletében. Válassza a minőséget, egyszerűséget és esztétikát a Stikwall falburkolatokkal!

Biztatjuk Önt, hogy küldjön nekünk e-mailben referencia fotókat a felrakott Stikwall falpanelekről. Cserébe vásárlási kupon jár, amelyet a következő vásárlás során bármelyik típusú falpanel termékünkre beválthat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményedet!