KERMA DESIGN falpanel és falburkolat webáruház

KERMA Design... A FALPANEL szakértő!

BUMP poliuretán falpanel

BUMP poliuretán falpanel
BUMP poliuretán falpanel
BUMP poliuretán falpanel
BUMP poliuretán falpanel
1 év garancia
Új
Értékelés:

Cikkszám: viapanels-3

Méret: 50X50cm

Súly: 0,7kg /panel

Anyag: poliuretán

Szín:  fehér (festhető)

Szállítási határidő: 2 hét

Származási hely: Lengyelország

Gyártó: VIA panels

Rögzítése: Ragasztással

Minimum rendelés: 2 m2  vagyis 8db 50x50cm panel

A VIA Panels falburkoló panelek Lengyelországban készülnek. Alapanyaguk, egy kemény, modern műanyag típus a poliuretán. A panelek tömörek, jó strapabírók, könnyen festhetők és vághatók. Sokkal keményebb anyag, mint a polisztirol és kevésbé sérülékeny, mint a gipsz. A VIA Panels falpanelek modern és divatos mintákban készülnek, illeszkedve különböző lakberendezési stílushoz. Egy igen újfajta anyagtípus a falpanelek között.

Felrakásról:

A falburkoló paneleket az adott falfelületre ragasztással rögzíthetjük. Ügyeljünk a jó tapadás érdekében arra, hogy a fal felülete zsír- és pormentes legyen. A ragasztáshoz használhatjuk Soudal Fix All egykomponensű ragasztót. Mivel ezek a falpanelek a könnyű fajsúlyú kategóriába tartoznak, a paneleket a ragasztás mellett nem kell megerősítenünk  dűbelekkel, vagy más rögzítő megoldással. A felragasztás után végezzük el a hézagolást, glettelést a panelek illeszkedésénél és a panel-fal találkozásoknál. A leglettelt területet ezek után felületkezeljük, festhetjük. A felületkezelést elsősorban szórópisztollyal, vagy esetleg hengerrel végezzük, bár a hengernél előfordulhatnak megfolyások, ha nem kellő szakértelemmel végezzük a műveletet. A szórópisztolyos megoldás viszont megfolyásoktól, ecsetvonásoktól mentes, tökéletes felületet alkot.

A VIA Panels falburkoló panelek kiválóan alkalmasak tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 

Ár: 6 900 Ft Egységár: 6 900 Ft /db
+ Véleményt írok

#1 - Tollas Rita2017.09.06. 19:42

Ez egy jó minta!