Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Műanyag falburkoló

Magas minőségű műanyag falburkoló széles választéka a Kerma Design webshopján. Bármilyen síkfelület borítására alkalmazható, gyorsan, egyszerűen felszerelhető, és teljesen vízálló. Készletünk egy része raktárról elérhető, így garantáljuk a villámgyors szállítást. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő műanyag falpanelt!

Raktáron, szállítás: 2-5 nap
390 Ft

A műanyag falburkoló előnyei 

Ugyan sokféle műanyaggal találkozhatunk, amelyek eltérők lehetnek tapintásra, vastagságra, méretre, sokszor még látszatra is. Az alábbi előnyökkel azonban az összes műanyag falpanel rendelkezik:

  • Kemény, strapabíró anyag
  • Jól megmunkálható felület (vákuum formázható, nyomtatható, táblásítható) 
  • Választható kemény, merev típus, de könnyen hajlítható, rugalmas is
  • 100%-ban vízálló
  • A legtöbb esetben nem égnek, csak olvadnak (ezért közvetlen nyílt láng mellé nem ajánlott az elhelyezése)

A műanyag falburkoló panel típusai 

A fent említett rendkívüli tulajdonságokat felhasználva, különböző típusú falpaneleket gyártanak. 

WOOD-LOOK műanyag falburkoló 

Ez a típus könnyen hajlítható, éppen ezért jól vágható, így egyszerűen és személyre szabva helyezhető fel. Teljesen vízálló és jó a kopásállósága is. 
Ez a fajta kizárólag fali burkolatként használható. Létezik olyan vinyl, amit padlóburkolatként forgalmaznak, de azon keményebb a műanyag gyanta bevonat a felületén. A valódi faburkolat költségtakarékosabb helyettesítése lehet, ráadásul felhelyezése sem igényel különösebb szaktudást. 

ABS POLIMER 

Ez a fajta egy kemény, merev műanyag felület, amit vákuum formázással gyártanak. Rendkívül jó ütésállósággal bír. Könnyen alakítható egyedi igények szerint, ugyanis nagyon jól festhető a felszíne. A gipsz panelek mintázatával rendelkezik, ezért remekül helyettesíthető vele, így egy költségkímélőbb megoldást kapunk.

WALLPLEX műanyag falpanel

A WALLPLEX egy kemény felületű műanyag, ennek ellenére mégis kissé hajlítható. A nyomtatott minta a felület hátulján helyezkedik el, ezért nem kopik, és 100%-ban vízálló. A legtöbb esetben kiváló választás lehet üveg felület helyett, ugyanis nem törik és sokkal egyszerűbb a felhelyezése is. 

Miért érdemes a Kerma Design webshopról rendelni?

Nagy műanyag falpanel választék található webáruházunkban. Legyen szó famintás, kőmintás, egyszínű, vagy absztrakt mintákról, rengeteg műanyag falpanelból választhatsz. Mindegy, hogy otthonod melyik helyiségéről van szó, akár konyha, fürdőszoba, vagy nappali, nálunk garantáltan megtalálod a hozzád legillőbb mintát. Amennyiben szakértő segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Műanyag falburkoló panelek akár raktárkészletünkről is elérhetők. Ebben az esetben villámgyors szállítási időt tudunk garantálni. 2-5 munkanapon belül már át is veheted a megrendelésedet. Kínálatunk egy részét azonban csak rendelésre tudjuk beszerezni, ilyenkor a szállítási idő körülbelül 2 hetet vehet igénybe. Az előre látható szállítási időt minden esetben jelezzük a termékek mellett.

Amennyiben további kérdésed merült fel, keress minket elérhetőségeink egyikén!

Telefon:  06 (70) 638 - 6088
E-mail: info@kerma.hu